Karta pamięci do W810

Wszystko na temat zewnetrznych zrodeł pamieci do telefonow , problemy, pytania, spostrzezenia, uwagi, oceny.

Karta pamięci do W810

Postautor: pvnio » 26 lut 2008, 18:28

mam pytanie jaką kartę kupić do W800i????
mam jeszcze K700 ale przymierzam się do kupna w i chciałbym wiedzieć jak najlepsza karta.

POMOCY
Awatar użytkownika
pvnio
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 14
Rejestracja: 16 lut 2008, 19:09
Lokalizacja: Radomia
Model telefonu: SE K700i & Samsung SGH-X680
Sieć: Plussik

Postautor: o_0 » 26 lut 2008, 18:30

to zależy od Ciebie w800 obsłuży i 4GB, ale może się ciąć więc najlepszy wybór to 2GB
Awatar użytkownika
o_0
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 445
Rejestracja: 05 sie 2006, 20:30
Lokalizacja: GarwoLin
Model telefonu: lg cookie
Sieć: orange

Postautor: lukaszek315 » 26 lut 2008, 18:33

pvnio, o który tel Ci właściwie chodzi? W tytule masz W810 a w temacie W800...

Spokojnie 2GB w W800i
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Mac_ » 26 lut 2008, 18:38

2 GB będzie odpowiednia, mój kolega ma 2 GB W800i i nic mu nie muli :]
Awatar użytkownika
Mac_
Help Team
Help Team
 
Posty: 349
Rejestracja: 27 lut 2007, 18:08
Lokalizacja: Puck City (Gdynia)
Model telefonu: Sony Ericsson P1i/W1i mod. by BeiBei .
Sieć: Orange POP
Karta pamięci: SanDisc M2 4GB

Postautor: pvnio » 27 lut 2008, 23:20

Sory za błąd. Też myślałem nad 2GB . i Jeszce jaką wziąć normalną do W810 czy małą z adapterem ?????
Awatar użytkownika
pvnio
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 14
Rejestracja: 16 lut 2008, 19:09
Lokalizacja: Radomia
Model telefonu: SE K700i & Samsung SGH-X680
Sieć: Plussik

Postautor: Kiko » 27 lut 2008, 23:45

pvnio, MSPD bez żadnych adapterów :P
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: pvnio » 28 lut 2008, 9:24

o dzieki bo dużo ludzi mówi że trza z adapterem. A po za tym jaką można wrzucić żeby tel płynnie działał
Awatar użytkownika
pvnio
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 14
Rejestracja: 16 lut 2008, 19:09
Lokalizacja: Radomia
Model telefonu: SE K700i & Samsung SGH-X680
Sieć: Plussik

Postautor: o_0 » 28 lut 2008, 9:34

pvnio pisze:A po za tym jaką można wrzucić żeby tel płynnie działał


chodzi o firme? Sony albo SanDisk ja mam Sony i nie narzekam
Awatar użytkownika
o_0
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 445
Rejestracja: 05 sie 2006, 20:30
Lokalizacja: GarwoLin
Model telefonu: lg cookie
Sieć: orange

Postautor: pvnio » 28 lut 2008, 13:22

jaką maxymalnie???
Awatar użytkownika
pvnio
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 14
Rejestracja: 16 lut 2008, 19:09
Lokalizacja: Radomia
Model telefonu: SE K700i & Samsung SGH-X680
Sieć: Plussik

Postautor: przemek2-89 » 28 lut 2008, 14:37

pvnio, już Ci przecież pisali 2 GB ;)
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Następna

Wróć do Karty Pamięci do telefonów

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron