Telefon: Nokia 7373
Sieć: era Pomogła: 13 razy Wiek: 22 Posty: 47 Piwa: 2/1 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 20:07 V3 a V3 - roznice?
Ostatnio porownywalam swoj telefon z telefonem kolezanki, tez ma V3 ale okazalo sie ze jej Motka nie kreci filmikow. Obie sprawdzilysmy pod bateria nazwy: ona miala "V3" a ja mam "V3ROHS". Nie bardzo rozumiem tych oznaczen :/ wiem ze owszem sa V3i i V3x. Ale dla mnie V3 to V3 a tu takie zaskoczenie... :szok:
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 22:11
Raczej malo prawdopodobne jest to ze w tym samym salonie kupowalysmy ona miala napisane tylko V3 a ja mam to V3 R... coś tam... rozni sie tym ze jej pamiec miesci 30 smsow a mi nawet 100. No i z tego co jeszcze odkrylysmy to ze kreci filmiki w sumie mi jest zbedna taka zabawka bo mam aparat cyfrowy ale ciekawe jest to wszystko...
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 22:21
Lotta, sprawdż soft w twojej motce i twojej koleżanki w motce to był chyba kod *#06# albo w ustawieniach jest zawsze możesz zgrać z jej telefonu softa i wgrać do swojej nietracąc gwarancji
heh to jest tak ze czym starsza motka tym ma starszy soft . napewno kupowalas tel po kolezance wiec masz nowszy jej zapisuja sie wiadomosci na karcie sim a tobie na pamieci telefonu . i stad jest tez roznica z obecnoscia czy tez brakiem kamery . niech kolezanka sobioe softa zmieni na nowszego i bedzie luz . tak jest w kazdej sieci nie tylko w erze .. a napis razr czy pink oznacza kolor a nie jak tu inni sugeruja roznice w bajerach telefonu .
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 12:25
agacia9958 napisał/a:
a napis razr czy pink oznacza kolor a nie jak tu inni sugeruja roznice w bajerach telefonu
na moje oko "RAZR" to jest ogolnie dalszy ciąg pełnej nazwy modelu telefonu: V3 RAZR bo "Razor" to brzytwa, czyli cienki jak brzytwa a przeciez wiadomo ze Pink to jest rozowy kolor. A nie spotkalam sie jeszcze z kolorem "RAZR". W 1 poście napisalam ze ja mam V3ROHS i próbuje to rozszyfrować.
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 21:36
jak podlaczam swoj tel. do kompa a pozniej sie rozlaczam to mi pokazuje cos tam i V3r i jakos nie narzekam na "wiadomości" i żeby możnabyło je cieżko znaleźć. Naprawde tel. jest moim zdaniem w pełni wystarczający, ma wszystko czego mozna chciec. Wole osobno miec cyfrowke i odtwarzacz mp3, bo zanim zrobia tel. w ktorym bedzie 10x zoom optyczny 6MPix i 2Gb pamieci to troche minie :lol: