Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 42
SW Version: R6BC002
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB Pomógł: 103 razy Wiek: 17 Posty: 1095 Piwa: 19/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 20:11
lukaszek315, tak samo jak CXT70 czy CXV70 ogólnie C75 nie różni się od CX65 niczym szczególnym te same funkcje nowocześniejszy wygląd ma C75 bo nowszy CX65 był rewolucją jak na jego czasy (nie licząc SX1 ) ekran miał powierzchnię 13 cm/2
pamiętam takie ikonki w plusie
Telefon: LG Viewty KU990
SW Version: 5.0.6.6.6.6.6.6.6.6.6.0.6
Sieć: FlÄ�dra Pomógł: 42 razy Wiek: 19 Posty: 244 Piwa: 20/20 Skąd: Stąpo
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 22:43
mciupek napisał/a:
NOwy widzialem na wyspece Heayah za 549 zl a na allegro kupilem za 150 i w stanie idealnym zadnej ryski nie bylo mialem farta ale do 200 zl kupisz go jak poszukasz
Mój aktualny telefon
Kupiłem go nieco rok temu za 300pln. Jako że to pierwszy telefon, oceniam go bardzo dobrze. Kamera, fakt, dupna, ale jak na telefon, który ma 3 lata... Bardzo podoba mi się duży wyświetlacz, gry 3D, spora pamięć, dzwonki wav o przyzwoitei jakości i elegancki, ponadczasowy wygląd
Jeśli ktoś chciałby kupić- obecnie go sprzedaję. ))
Mciupek - również mam taką obudowę do niego Fakt, bardzo ciekawie wygląda, zwłaszcza gdy zmieni się kolor diod :rotfl:
Za pomoca patchy da sie nieznacznie polepszyć jakość zdjeć.
Przykładowo(zdjecie zrobione siemensem m65 z softem od cx + patch):
Cytat:
Hacker, muszę się z tym zgodzić, wielu osobom ten cx65 podoba się tylko z jednego względu- ma dwie wbudowane diody!!!
Już nawet nie chodzi o diody bo cx jak i cała seria 65 jest wg. mnie ciekawsza stylistycznie niż taki C75, który jest z wyglądu...nudny. Fakt, lżejszy i mniejszy ale niczym się nie wyróżnia wizualnie. Rzecz jasna kwestia gustu.
lukaszek315, Przy robieniu tego zdjęcia zapomniałem przełączyć balansu bieli. Zdjęcie zostało zrobione przy opcji balansu "Na zewnątrz" wiec pewnie dlatego takie żółte.