Telefon: iPhone 3G
Sieć: ORANGE Pomógł: 1 raz Posty: 31 Piwa: 3/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 18:30
Kiko102 napisał/a:
przemek2-89, mały chyba taki jak każdy rozdziałka 320x240 jedno jest do dupy nie ma szybki obudowy jest tylko szyba na LCD no to nic tylko do silikona żeby się nieporysował
Mac_CirA$, Niepodoba mi się tak jak n70/72 zbyt cegłowate
wiligracz, kumpel go ma nawet fajnie wygląda a jak u niego z baterią
a W580i co o nim powiecie emerald odpadł bo to ładny shit klawisze na klapce wciskają klawisze pod klapką
Byłem zaskoczony jak długo bateria może trzymać przy ciągłym słuchaniu muzyki itp. Jeśli naprawdę sporadycznie oglądasz filmiki, słuchasz muzy, przeprowadzasz video-rozmowy i grasz w gry to może z 4-5 do 6 dni. Jeśli często słuchasz muzy, i ciągle korzystasz z opcji pożerających energie , to będzie chodzić 2-3 dni. Jest jedna taka mała rzecz: oficjalnie nie ma zmiennej obudowy więc nie wystarczy podważyć palcami, jednak wymiana obudowy nie jest już taka trudna (na you tube jest wiele filmików jak to zrobić). Według mnie jeden z najładniejszych telefonów od SE. Pewnie został bym przy nim gdyby nie przejście na Iphone'a. . Pozdrawiam
Kiko102, chodzilo mi "fizyczna" wielkosc wyswietlacza rozdzielczosc jest w porzadku woklo wyswietlacza jest taki ciemny pasek i jak jest wlaczony tel to troche to iruytuje mogliby chociaz dac taki srebrny pasek jak w k550i ;)
Telefon: Sony Ericsson P1i/W1i mod. by CirA$ .
Sieć: Orange POP
Karta Pamięci: SanDisc M2 4GB
Imię: Barttek . xD Pomógł: 27 razy Wiek: 16 Posty: 461 Piwa: 17/9 Skąd: Puck City (Gdynia)
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 15:46
Kiko to nic innego jak E50 nie polecę :mrgreen: Z E50 będziesz zadowolony :wink:
Telefon: iPhone 3G
Sieć: ORANGE Pomógł: 1 raz Posty: 31 Piwa: 3/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 21:20
A ja nie był bym taki pewny E50. Parę moich znajomych ma i sprawuje sie średnio u niektórych. Potrafi się zawiesić (bez problemu) klawisze strasznie szybko się ścierają (a to psuje bardzo wygląd tego telefonu).
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 13:08
Rafi, ja wiem czy tak tragiczny 320x240 256tyś kolorów gry fajnie działają mp3 grają tak jak w serii W Sony Ericssona zdjęcia nie wiem jakie robi bo taśma jest zrypana i aparat nie działa i suwnice są troche zużyte ale nowa obudowa wszystko załatwi narazie ją naprawiam ale temat nadal jest aktualny
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 13:13
Kiko102, kolega w klasie miał przez pól roku, jak się nim bawiłem to co chwila się wieszał, górny slider się telepał jak głupi i obudowa trzeszczała, robił parę razy zaminy softu nic to nie dało i w końcu ten shit sprzedał
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 13:19
Rafi, jak tak będzie to też ją sprzedam narazie bawię się przy zasuniętej bo po rozsunięciu gaśnie LCD i nie tnie się napewno działa lepiej niż 6680 6600 i 6230 zobaczymy co będzie po zmianie taśmy