Poprzedni temat «» Następny temat
Telefony komorkowe za punkty...sprawdzona strona...
Autor Wiadomość
dawiduci 
Nowicjusz

Telefon: n95 8gb
Sieć: era
Ostrzeżeń:
 3/4/5
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 15:45   Telefony komorkowe za punkty...sprawdzona strona...

Witam!
Znalazlem cos podobnego do innych stron z nagrodami,ale wydaje mi sie lepszego...

To strona www.xpango.com

Sa bardzo atrakcyjne nagrody i latwo zbierac credity na nie.

1 credit dostaje sie za polecenie strony znajomemu,ktory zarejerstruje sie na twoj REFERRAL ID.

wiecej o tej stronie przeczytacie tutaj
http://www.xpango.za.pl/

To bardzo skuteczny i latwy sposob na nagrody.

Juz za 13 creditow masz fajna Motorole K1.

Jesli bedziecie sie tam rejerstrowac to prosze wpiszcie Referral ID: 91211166

Pomoze mi to w zbieraniu punktow,a wma nie zaszkodzic bo i tak w pole REFERRAL ID trzeba cos wpisac.

Potem wy bedziecie zbierali punkty z rejerstracji innych uzytkownikow.

Jest wiele sposobow,platne i bezplatne,np zapraszanie znajomych lub sciagniecie programu...:D

Moje gg:10195835

Pozdrawiam

[ Dodano: 2008-03-08, 20:02 ]
CYTAT:

Kilka dni temu był na forum temat dotyczący Xpango, ze rozdają prezenty (konsole, telefony, mp3), ale podszedłem do tego sceptycznie i zacząłem szukac troche więcej info na ten temat. Tak się przedstawiają moje obserwacje:
1. Po pierwsze na kilku stornach piszą ze gadzety otrzymamy za darmo, a nie jest to tak do konca, gdyz aby otrzymac jeden punkt nalezy cos od nich wykupic (za 2,8$ czyli ok. 8 zl) i jesli nasi przyjaciele zarejestrują sie z naszego refa i tez cos wykupią to otrzymamy nasz prezent przy wkladzie 8zł, ale jesli nie mamy na kogo liczyc to mozna zalozyc odpowiednią liczbe kont (najlepiej na rozne ip) i samemu je aktywowac (kazde po 8zl) i wtedy nasz wklad przykladowo jesli chcemy Iphona (27 credits) to nasz wklad wyniesie ok210zł (przypominam ze iphone kosztuje w Polsce ok 2000zł)
2. Po drugie wiarygodnosc firmy. Firma jest normalnie zarejestrowana w GB, posiada swoj numer rejestracyjny, mozna sie z nimi skontaktowac poprzez email i telefonicznie, mają profesjonalne faq. Zaobserwowalem takze ze ciągle wzrasta liczba uzytkownikow co swiadczy o tym ze forma sie rozwija. Ponadto w na ich stronie są filmiki z ludzmi ktorzy dostali swoje gadzety. Sam przesiedzialem kilka godzin w poszukiwaniu w internecie osob ktore dostaly jakis gadzet i ku mojemu zdziwieniu znalazlem nawet kilka osob z Polski.
3.Duzo ludzi pisze w necie ze to scam, ale wynika to z tego ze wielu uzytkownikow chcąc otrzymac poleconego namawiają do rejestracji ze swojego refa i wprowadzają w błąd, ze to jest calkowicie za darmo ale jednak jakis wklad swoj trzeba wniesc.
4. W internecie jest tez wiele uzytkownikow ktorzy mowią ze jesli zarejestrujesz sie z jego refa to otrzymasz 100credits to jest sciema.
5. Nie spotkalem zadnej osoby ktora by uzbierala odpowiednią liczbe credits i nie otrzymala swojego gadzetu zawsze dochodzi on do uzytkownika.
6. Wysylka. Nic nie placimy za wysylke. Na terenie GB dochodzi ona dosc szybko ok. 2 tyg, jednak do uzytkownikow z Polski ok 5 tyg a slyszalem ze jednemu doszla po 2,5 miechu, ale doszla.

Tak wiec podsumowiując moje obserwacje xpango to nie sciema, ale jednak trzeba wlozyc do tego troche swojej pracy. Ja zaczynam teraz zbieranie punktow. Nie jestem jakims spamerem, ktory skopiowal ten teks z jakiegos innego forum (duzo osob tak robi aby tylko zyskac poleconych), sam go napisalem i spedzilem troche czasu w poszukiwaniu informacji. Jesli ktos sie zarejestruje i te informacje beda mu pomocne to w ramach podziekowac prosze o rejestrowanie sie z moim Referral ID:91211166
.Jak by ktos byl chetny do wspolpracy do prosze o PW.W razie jakis pytan tez pw . Zapraszam do dyskusji i jakis trafnych uwag.
Postaw piwo autorowi tego posta

maxim1988 
Bywalec

Telefon: SE W900/LG KG800/Nokia6300
Sieć: PLUS GSM
Postawił 2 piw(a)
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 23:03   

w pole REFERRAL ID nic nie trzeba wpisywac:P:P:P:P

[ Dodano: Nie Gru 14, 2008 10:27 ]
a po drugie to jak te credit sie zdobywa?

Odpowiedz do tematu