Witam.
Mam pytanie jaki telefon polecacie w cenie tak do 1200zl??
Chciałbym żeby telefonik radził sobie z czystym odtwarzaniem dźwięków(tak żeby mp3 nie raziły ucha), posiadał radio(najlepiej z rds), w miarę sensowny aparacik tzn. nie do jakiś sesji fotograficznych ale tak żeby strzelić jakieś ładne okazyjne zdjątko, wyświetlacz min 2,4", sys. najlepiej symbian, bluetooth (sporym plusem byłoby tez wifi), ważne tez żeby bateria trzymała mi przynajmniej dobę dość intensywnego korzystania z fona.
Telefon: Sony Ericsson P1i/W1i mod. by CirA$ .
Sieć: Orange POP
Karta Pamięci: SanDisc M2 4GB
Imię: Barttek . xD Pomógł: 27 razy Wiek: 16 Posty: 461 Piwa: 17/9 Skąd: Puck City (Gdynia)
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 10:14
też w tym przypadku polecę P1i za tą cenne dostaniesz nówkę i jeszcze dość kasy ci zostanie ; DD
Mac_CirA$ a jak jest w p1 z z odwzorowaniem kolorów i ogólnie z jakością obrazu bo widzę że p1 ma tylko 262 tysiące kolorów( a po telefonie za ok tysiak spodziewałbym się już 16 mln.)?
ps. jak ktos ma jeszcze inne propozycje to chętnie ich wysłucham:)
Imię: Barttek . xD Pomógł: 27 razy Wiek: 16 Posty: 461 Piwa: 17/9 Skąd: Puck City (Gdynia)
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 20:58
kolory są dobre, przy czym kolor czarny jest w pełni czarny i czysty a nie tak jak w N73 która też miała 262 tyś. kolorów był taki nie czarny i się lekko się rozmazywał . ( ps. szok wiem pierwszy raz krytykowałem N73 xD ) a co do P1i ostrość kolorów jest bardzo dobra . w pełni polecam P1i.
to Ci wyrosnie bo mialem w rece np N73 i e66 i ktores dwa nowe modele samsunga przy czym jeden mial 256 a drugi 16 i naprawde bylo widac roznice w nasyceniu kolorow:) dlatego pytam:)
szczerze to wczesniej nawet nie bralem p1 pod uwage ale teraz powaznie sie nad nim zastanawiam i pewnie go kupie:)
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 10:28
ale ja porównywałem N73 a P1i oba telefony mają po 262 tyś . więc o co kaman ? i chciałem udowodnić że P1i lepiej wyświetla kolory co do N73 którą miałem i chwaliłem i chwale dalej ]]