Poprzedni temat «» Następny temat
tel sie wyłancza
Autor Wiadomość
poison86 
Nowicjusz

Telefon: siemens c75
Sieć: Era
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 19:04   tel sie wyłancza

mam siemensa c75 na gwarancji juz 3razy dawałam go do naprawy i za każdym razem kiedy oddawali twierdząc ze naprawiony jednak tel dalej jak pochodzi to sie wyłancza i tak w kółko ile mozna naprawiac to samo :( podobno za 4 razem przysługuje wymiana telefonu ?? chc iałam sie dowiedziec czy mi go wymienią i jak tak to na jaki telefon?? bo podobno nie naprawiaja juz ich w Polscie :|
Postaw piwo autorowi tego posta

SPAM 
Moderator
CBA Forum :D

Telefon: Sony Parkinson K800i
SW Version: R coś tam
Sieć: Heyah
Piwa: 31/25
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 19:42   

mi się wydaje że po trzeciej naprawie , powinni wymienić :P :lol:

Pawlito 
VIP Forum

Telefon: LG KU800 Chocolate + Kingston microSD 512MB
SW Version: KU800_V10b
Sieć: Orange
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 22:28   

No mi akurat naprawiali 4 razy i niewymienili, ciągle softa zmieniali a na koniec wymienili cały moduł kamery. Piszą że wszystko ok, że sprawdzili, że sie wyłączał to moja wina bo mam za dużo esów, dzwonków, obrazków itp. (a miałem włączone ustawienia fabyrczne i pliki były tylko oryginalne zero moich). Ja miałem problem z aparatem, kamerą, irdą, coś sie działo czasami z ekranem :beated: ehh..., teraz jest już prawie ok, są tylko błędy softu. Tylko, że jak bede chciał ją sprzedać, ktoś zobaczy na gwarancji ilość napraw to się może zrazić (czyli mówiąc krótko straciłem kase) chyba że zaczne wkręcać że nic się nie działo tylko tak sobie chodziłem i softa na nowszego zmieniałem(raczej tak nie zrobie :lol: )

poison86 
Nowicjusz

Telefon: siemens c75
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 19:18   

nie miałam duzo esów ani dzwonkow a zresztą przy pierwszej naprawie zmienili mi oprogamowanie i wszystko co miałam w telefonie przepadło :> oprocz oprogramowania poprawiali złącza przelutowywali poprawa kontaktu , FFS( a to to nie wiem co jest) juz nie wiedzą chyba co naprawiac i dalej nie działa :| 4 raz zaniosłam do naprawy...

Pawlito 
VIP Forum

Telefon: LG KU800 Chocolate + Kingston microSD 512MB
SW Version: KU800_V10b
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 19:51   

poison86 napisał/a:
poprawiali złącza przelutowywali poprawa kontaktu , FFS

Mi dokładnie to samo robili (tzn mojej komie ofkors :P )
Przysłali tylko pismo że wszystko gra. Wysłałem do Centrali Orange pismo żeby mi wymienili kome na nową, napisali że to Siemens musi zadecydować. I dalej mam tą co miałem :doubt:

mafija1 
Nowicjusz

Telefon: Siemens c75
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 17:23   

moj tel jest teraz czeka na wymiane 4 razy robili i dupa; ;( Ale z wymiana cos im sie nie spieszy :>

Nothingam 
Administrator
Darkness is here

Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł
Piwa: 19/6
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 00:03   

poison86, tak, teraz powinni dać Ci nowy telefon, jeżeli oddadzą Ci stary i nadal nie będzie działał to dają Ci nowy, w polsce sie je naprawia i są modele właśnie na wymiane, kilka razy sprawdzane bo interes sie powoli zamyka ale są, jeżeli nie będą chcieli Ci wymienić to napisz pismo i tyle, jeżeli nie zastosują sie do regulaminu to mają Ci zwrucić pieniądze, (nie wime jak masz czy na abonament czy karta)

Gość myśl jasno

Kiko102 
Administrator

Telefon: 6288, 6600, 6230, v235, K700i
SW Version: Jakieś cyferki ale kogo to obchodzi :P
Sieć: Era, MK
Karta Pamięci: 1GB, 512MB, 512MB
Piwa: 60/3
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 00:08   

w Polsce za niedługo trzeba będzie się bić o swoje (serwisy nie szanują klientów choć nie wszystkie)

krystian280 
Bywalec

Telefon: Nokia 6288+512Mb
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 14:30   RE

Bylem wczesniej posiadaczem telefonu Philips 362 w Orange i padlo mi oprogramowanie wogole tel sie niewlonczyl oddalem im naprawili mi tak ze po 3 miesiacach od oddania znowus mi padlo oporgramowanie a po oodaniu telefonu mi go tak zrobali z sie strasznie mulil i wieszal oddalem 3 raz do naprawy i vbylo wszysko fajnie do czasu gdy mi padlo oprogramowanie znowu i za 4 razem juz tego telefonu niemialem dostalem nowy spod igly ale gdy dostalem nowy telefon to odrazu go sprzedalem bo bylem sie ze znów go trafi tak jak tamtego !

Odpowiedz do tematu