Telefon: siemens c75
Sieć: Era
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 19:04 tel sie wyłancza
mam siemensa c75 na gwarancji juz 3razy dawałam go do naprawy i za każdym razem kiedy oddawali twierdząc ze naprawiony jednak tel dalej jak pochodzi to sie wyłancza i tak w kółko ile mozna naprawiac to samo podobno za 4 razem przysługuje wymiana telefonu ?? chc iałam sie dowiedziec czy mi go wymienią i jak tak to na jaki telefon?? bo podobno nie naprawiaja juz ich w Polscie
No mi akurat naprawiali 4 razy i niewymienili, ciągle softa zmieniali a na koniec wymienili cały moduł kamery. Piszą że wszystko ok, że sprawdzili, że sie wyłączał to moja wina bo mam za dużo esów, dzwonków, obrazków itp. (a miałem włączone ustawienia fabyrczne i pliki były tylko oryginalne zero moich). Ja miałem problem z aparatem, kamerą, irdą, coś sie działo czasami z ekranem :beated: ehh..., teraz jest już prawie ok, są tylko błędy softu. Tylko, że jak bede chciał ją sprzedać, ktoś zobaczy na gwarancji ilość napraw to się może zrazić (czyli mówiąc krótko straciłem kase) chyba że zaczne wkręcać że nic się nie działo tylko tak sobie chodziłem i softa na nowszego zmieniałem(raczej tak nie zrobie )
Telefon: siemens c75
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 19:18
nie miałam duzo esów ani dzwonkow a zresztą przy pierwszej naprawie zmienili mi oprogamowanie i wszystko co miałam w telefonie przepadło :> oprocz oprogramowania poprawiali złącza przelutowywali poprawa kontaktu , FFS( a to to nie wiem co jest) juz nie wiedzą chyba co naprawiac i dalej nie działa 4 raz zaniosłam do naprawy...
Mi dokładnie to samo robili (tzn mojej komie ofkors )
Przysłali tylko pismo że wszystko gra. Wysłałem do Centrali Orange pismo żeby mi wymienili kome na nową, napisali że to Siemens musi zadecydować. I dalej mam tą co miałem :doubt:
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 00:03
poison86, tak, teraz powinni dać Ci nowy telefon, jeżeli oddadzą Ci stary i nadal nie będzie działał to dają Ci nowy, w polsce sie je naprawia i są modele właśnie na wymiane, kilka razy sprawdzane bo interes sie powoli zamyka ale są, jeżeli nie będą chcieli Ci wymienić to napisz pismo i tyle, jeżeli nie zastosują sie do regulaminu to mają Ci zwrucić pieniądze, (nie wime jak masz czy na abonament czy karta)
Telefon: Nokia 6288+512Mb
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 14:30 RE
Bylem wczesniej posiadaczem telefonu Philips 362 w Orange i padlo mi oprogramowanie wogole tel sie niewlonczyl oddalem im naprawili mi tak ze po 3 miesiacach od oddania znowus mi padlo oporgramowanie a po oodaniu telefonu mi go tak zrobali z sie strasznie mulil i wieszal oddalem 3 raz do naprawy i vbylo wszysko fajnie do czasu gdy mi padlo oprogramowanie znowu i za 4 razem juz tego telefonu niemialem dostalem nowy spod igly ale gdy dostalem nowy telefon to odrazu go sprzedalem bo bylem sie ze znów go trafi tak jak tamtego !