Telefon: Samsung E250+SD 1GB
Sieć: mix plus Pomógł: 3 razy Posty: 19 Postawił 2 piw(a) Skąd: z sieci
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 10:50 [szukam] programy
Szukam pogramu takiego jak total video converter,
tylko żeby po przerobieniu na 3gp jakość dzwięku była jak w formacie mp3
może wtedy nawet ważyć 20mb, ale żeby ten filmik lub teledysk miał dobrą jakość dźwięku.
_________________ JEśLI POMOGłEM WCIśNIJ PRZYCISK POMóGł WIDOCZNY OBOK PRZYCISKU PROFIL
Telefon: LG Viewty KU990
Sieć: FlÄ�dra Pomógł: 42 razy Wiek: 20 Posty: 247 Piwa: 20/20 Skąd: Stąpo
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 11:24
*.aac ma jeszcze ladniejszą jakosc dzwieku niz mp3 więc...
Jak masz mozliwosc mp4 to na to przerób i zrób dziwek aac i to tak jakbys sluchal mp3 Teledysk sie troche tnie ale dzwiek jest perfekcyjny
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 18:16
no właśnie tylko że na moim samsungu mp4 nie odtwarza no i na total video converter też próbowałem przeroic na 3gp video acc audio, 3gp video amr audio i działało mi tylko wtedy kiedy przerobilem na zwykle 3gp video..
_________________ JEśLI POMOGłEM WCIśNIJ PRZYCISK POMóGł WIDOCZNY OBOK PRZYCISKU PROFIL
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 18:35
dzieki zaraz pogrzebie
z tym xilisoftem nic mi nie dało..
a jednak... dało zmieniłem audio codec na mpg4 acc i głos jest miodzio VW Graba zwracam honor k:
DZIEKI GRABA I DZIEKI FLĄDRA
obydwaj macie po piwku i po pomógł
jak cos teraz mozna mnie znaleść pod nickiem Wojas93
zrobiłem nowe konto ponieważ z nickiem .....997 myślano o mnie o jakimś tajniaku, policjancie^^....