Można w niej zbobyć przeróżne nagrody od doładowac telefonu po nagrody rzeczowe.
Jeden problem jest w tym że trzeba zdobywac punkty (Prizz). I można je zdobyć w kilka różnych sposobów np. zaprosić kilka osób na stronke i tak się zdobywa punkty.
To chyba jasne,ze kazdy chce miec wiecej...a poza tym mozna ja sprzedac ...nie pomyslales???
Ja serio wam nie chce wciskac jakiegos shitu
Sam jestem zalogowany
A potrzebuje credity,teraz zbieram na PSP za 13 creditow
Jesli bedziecie sie rejerstrowac,a warto(zapewniam) to prosze wpiszcie moj referral id
Bede wdzieczny,dostane od rejerstracji jeden credit tak samo jak wy po rejerstracji waszej.
Referral ID: 91211166
Gdybym nie potrzebowal creditow to bym nie pisal tych postow...
W to trzeba sie troche wglebic i zrozumiec...a reszta pojdzie gladko
Telefon: SE W900/LG KG800/Nokia6300
Sieć: PLUS GSM Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Posty: 60 Postawił 2 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 13:22
ta stronka prizpass nie jest taka zla dzis sie zarejestrowałem i znajomi nabili mi juz ponad 1000 prizz kto mogl sms wyslal aby mi pakiet kupic spoko stronka:)
Jak nie wierzysz,ze za 13 creditow to wejdz na www.xpango.com
wejdz w mobile phones i jak najedziesz na ktorys prezent,np motke k1 to wtedy ci sie pojawia ile potrzebujesz creditow,np k800i jest za 17 creditow...
Jak jestes niedowiarek to sam musisz sprawdzic,to nie boli ani nie kosztuje
A OSOBA ZAREJERSTROWANA Z TWOJEGO LINKU WCALE NIE MUSI NIC PLACIC!!!
STARCZY,ZE POBIERZE DARMOWY PROGRAM I ZA TO DOSTAJE 1 credit
A OSOBA ,KTORA POLECA STRONE ODRAZU DOSTAJE credita PO REJERSTRACJI...
Telefon: Samsung L760 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta Pamięci: 1GB
Imię: B@rtek Pomógł: 72 razy Posty: 1569 Piwa: 34/55 Skąd: się biorą dzieci??
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 21:27
dawiduci, to jest za łatwe...przecież samemu możesz sobie zrobic te 13 kont no chyba że mają blokade że z jednego IP moze tylko jedna osoba być albo potem sprawdzają poleconych.
W tym wypadku dzieci neo mają najlepiej bo posiedzą ok 1h założą sobie 13 kont + jedno swoje i mają telefon.
Wlasnie chodzi o to ,ze na kompie mozna tylko raz sciagnac ten program...
A jak ty to zrobisz z twojego kompa 1 raz to wtedy dziala i wtedy ty dostajesz credit a potem ja.
Dlatego sam sobie nie moge nabijac...
To jest pozabezpieczane tak,zeby sie nie dalo nic wykombinowac.
Pzdr
PS:
Bercik ten post cegly byl do mnie
PS:Nie polecasz????A sprawdziles chociaz?
JA za to polecam jest zarejerstrowanych 1,110,109 'XPANGOERS'