Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 07:53
tomek_ziomek, test nie musi być bardzo dobry, należy tylko napisać swoje odczucia po użytkowaniu telefonu, na tym polegają testy, po co na necie pare takich samych testów.
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 18:28
markus 156, a ja bym powiedział że SE dorównują Nokii, tylko w Nokii płaci sie za firme, SE pnie sie w góre i ja nigdy nie miałem z żadnym problemów, a z Nokią miałem i to nie z jedną.
Telefon: nokia 6230
Sieć: plus
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 23:13
mów sobie co chcesz ale soniaki to poprostu gorsze telefony.Wystarczy pórównać choćby zdjecia z SE k750i z nokia 6233,SE to porażka,nie mówiac juz o filmach.Nokia ma poporostu jakość,soniakom tego brak.U znajomych cały czas sie wieszają.Sam mam nokie 6230,starszy ma 6233, a brat N73,żaden z tych telefonów nie sprawia kłopotów.Zawiechy sa tak żadko ze prawie sa nie odczuwalne.
Nie mówie, ze SE to złe aparaty,Nie!ALE po prostu o pare oczek niżej niż nokia.
A SE sa tez tańśze bo robione w chinach,nokie na wegrzech,lub w nieczech.
Pozatym nokie sa ładnijesze i maja wgodniejsze oprogramowanie
Telefon: 6288, 6600, 6230, v235, K700i
SW Version: Jakieś cyferki ale kogo to obchodzi :P
Sieć: Era, MK
Karta Pamięci: 1GB, 512MB, 512MB Pomógł: 173 razy Wiek: 18 Posty: 2194 Piwa: 60/3 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 16:57
Ludzie spokój ten temat powinien być zamknięty bo tu mają być dyskusje na temat SE K800i
a nie noki która jest stabilna a która nie (nie ma stabilnego telefonu a nokia to lipa bo mają po 3 MB a SE 32MB :rotfl: :rotfl: :rotfl: i to jest wada noki)
Telefon: Motorola RAZR K1
Zaproszone osoby: 6
SW Version: Jakieś liczby, kogo to obchodzi !
Sieć: Red Łapka :D Pomógł: 101 razy Wiek: 17 Posty: 886 Piwa: 14/37 Skąd: Brzeg
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 18:47
EJ bo zaraz zamkne ten temat bo mnie wkurzacie, koniec z OT !
_________________ myspace.com/matesummers
TechX [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 08:38
A jak już chodzi o tego K800i, to ten joy psuje się jak w każdych SE po miesiącu czy po dłuższym czasie?
A i jeszcze czym ten K800i różni się od K810i (w sensie funkcji)
Telefon: Nokia 6234
Sieć: Mobistar
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 19:49
TechX napisał/a:
ten joy psuje się jak w każdych SE po miesiącu czy po dłuższym czasie?
Ten joypad to najgorsza lipa jaka moży być.Mój K500 został zmiażdżony przez moją dloń,po miesiącach katorgii z tym telefonem.Zaczeło się niewinnie,co jakiś czas "nie łączył", po jakimś czasie ustawienie budzika z kilkudziesięciu sekund zmieniało się w minuty jak nie dziesiątki minut,aż w końcu joy praktycznie w ogóle przestał reagować.Otworzyłem go celem wyczyszczenia,niestety,bez odlutowania elementów od płytki nie dało się tego zrobić :super: .Przy otwieraniu go ucierpaił ekranik,który odpadał wyrwany na chama przeze mnie (gdyż po pewnym czasie telefon ten wręcz nienawidziłem),służył mi jeszcze potem jako aparat połączeń przychodzących,a finalnie zmiażdzony wylądował w koszu.Musiało się to stać,gdyż pomimo,iż jestem człowiekiem zbierającym i szanującym wszystko,tak telefon ten (mimo tego,że był bardzo dobry jak mi się wtedy wydawało) doprowadzał mnie do rozpaczy,a pozatym wymusiło to zakup nowego aparatu którym jest Noika 6234.I powiem jedno - bije K800 na łeb pomimo słabszego aparatu,w końcu coś żywego,coś innego niż to samo menu SE od "stuleci"
Mam k800i od 2 miesiecy (nowka sztuka) uwazam telefon za bardzo dobry Przy graniu i sluchaniu muzyki nawet sie nie scina, fotki aparatem wychodza naprawde dobre (ale oczywiscie to nie to co cyfrowka wkoncu ma obiektyw 5,2 mm). Jedyne co mnie denerwuje to kalpka od aparatu, czasami mi sie odsunie w kieszeni lub jak wkladam telefon do kieszeni to nim zahacze ;( Telefon po 2 miesiecznym uzytkowaniu oceniam 8/10
Telefon: Sony Ericsson K530i + SE W910i
SW Version: >
Sieć: era-abonament, orange-na kartÄ
Karta Pamięci: 1 i 1 Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Posty: 99 Piwa: 4/2 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 17:35
Temet stary, ale muszę się wypowiedzieć. Posiadam od jakiegoś czasu (od sierpnia) tegoż właśnie K800 i muszę powiedzieć, że jeszcze lepszego telefonu nie miałam. Myślałam, że nie ma lepszych telefonów od Motorolek ( i tak o 100% lepszych od Nokii) , a tu proszę!!!
Model ekstra i z racji wieku oraz posiadanych przeze mnie telefonów muszę powiedzieć, że nokie miały swoje 5 min z naciskiem na miały. SE jak ktoś tam napisał mieszczą się w parametrach po to by się nie zawieszały. \Pewnie jak ktoś sobie zapali kartę 2 giga i napakuje po uszy to cudów niech nie wymaga.
POLECAM każdemu kto chce zmienić telefon i ma możliwość to zrobić - polecam SE a nie nokie z których zrobiono małe plaptopy!!!
Telefon: SE K770i
SW Version: R8BC004
Sieć: Era Pomógł: 10 razy Wiek: 17 Posty: 182 Piwa: 22/26 Skąd: Mochle
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 19:55
ta.. znajomemu w nokii n70 dzis na lekcji nagle właczyła sie muzyka.. i nie mógł jej wyłaczyc, dopiero jak wyjał baterie to sie telefon uciszył... albo raz mu zaczał wibrowac.. i nie chcial przestac (WTF?)
Telefon: Sony Ericsson P1i
SW Version: R6G04+
Sieć: Orange POP
Karta Pamięci: SanDisc M2 4GB Pomógł: 25 razy Wiek: 16 Posty: 423 Piwa: 17/9 Skąd: Puck City (Gdynia)