Telefon: Sony Ericsson K810i + M2 2GB
Sieć: Orange + Era TakTak Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Posty: 192 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: woj. lubelskie
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 18:27
Mój nick to wielki przypadek Znalazłem to forum i chciałem zassać sobie kilka tapetek i trzeba było się zarejestrować, wtedy miałem dobry humor i dla brechtu takie coś wymyśliłem :lol: . A da się jakoś nick zmienić?
_________________ SE K810i R8BA024
Dzwięk: Mix W880i Asash
Aparat: SuperMiX CamDriver
Menu: Czcionka & ikony
Karta: Sony M2 2GB
Słuchawki: HPM-82
I czego trzeba więcej?
Telefon: Nokia 7373
Sieć: era Pomogła: 13 razy Wiek: 22 Posty: 46 Piwa: 2/1 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 16:29
Lotta - Byl taki kawalek Led Zeppelin - Whole lotta love. I akurat mi to jakos spasowalo z koncowka mojego imienia."e" zamienilam na "o". I wyszlo Lotta. Bohaterka "Cierpien mlodego Wertera tez miala tak na imie ale z nia akurat mam niewiele wspolnego ;)
Telefon: K770i/EF81
Sieć: Era/Play
Karta Pamięci: 256MB/1GB Pomógł: 14 razy Wiek: 16 Posty: 367 Piwa: 13/26 Skąd: zawiercie
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 19:37
a moj z braku dostepnych nickow na kurniku i tak pozostalo adik__adik chociaz podoba mi sie tez adim... cos by sie dopisalo i by bylo ful wypas ale za to nikogo nie widzialem z nickiem adik__adik na zadnym forum i poprostu nigdzie ten nic jest zarezerwowany wylacznie dla mnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: