Witam. :padam:
Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje ściągnięcie simlocka w Gliwicach i okolicach z Motoroli V3i. Chodzi mi o simlocka z polskiej sieci.
Ale chciałbym także poznać cenę z innych miast za ile ściągają simlocki z tego fona.
Interesuje mnie też kwestia obudów do tego telefonu. Otóż na jednych stronkach piszą, iż obudowy od V3i nie są wymienialne, a na innych, że są. Jak to jest?
Pytam bo mam zamiar zamienić mojego C75 na V3i :hyhy:
Dzięki z góry za odpowiedzi k:
PS. Jeśli to zły dział to wybaczcie (i najwyżej przenieście do dobrego), ale szukałem miejsca gdzie to napisać i to wydaje mi się najlepszy dział PoZdRo :padam:
Telefon: 6288, 6600, 6230, v235, K700i
SW Version: Jakieś cyferki ale kogo to obchodzi :P
Sieć: Era, MK
Karta Pamięci: 1GB, 512MB, 512MB Pomógł: 173 razy Wiek: 18 Posty: 2194 Piwa: 60/3 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 19:52
PrzemasS, za free można simlocka ściągnąć wgrywając soft beż zabezpieczenia przez kabel (który dostaje się do tela) i programem flash backup 2.5 lub nowszy
obudowa nie jest wymienna to znaczy można ją wymienić ale to nie jest takie proste a w komisie koszt samej wymiany może wynieść nawet do 100zł i do tego trzeba koszt obudowy doliczyć
WITAM-MAM MOTKE V3I I U NAS W BEDZINIE ZMIENIAŁAM SOBIE OBUDOWE KOSZT OBUDOWY TO 50ZŁ (OCZYWISCIE ORGINALNA Z LOGO MOTKI)SAM KOSZT ZMIANY OBUDOWY TO ZALEDWIE 15 ZŁ-WIEC NIE SŁUCHAJ CO CI PISZA ZA KOSZT TO 100 ZŁ :kwasny: PRZEJDZ SIE DO KAUFLANDA W NIM SA SKLEPIKI Z TELEFONAMI TAM CI WYMIENIA ZA MNIEJ WIECEJ TA CENE-POZDRO
PrzemasS, za free można simlocka ściągnąć wgrywając soft beż zabezpieczenia przez kabel (który dostaje się do tela) i programem flash backup 2.5 lub nowszy
nie ściągniesz z nowszych motek simlocka wgrywając soft bez simlocka możesz sobie tylko o tym pomarzyć, wprowadzasz go po prostu w błąd
simlock to koszt przynajmniej u mnie 30-40 PLN ogólnie z motki
co do obudowy jak czujesz się na siłach poszukaj service manuala i zmień obudowę sam
edit// teraz zauważyłam że ktoś troszkę temat odkopał...
wiesz co tłumaczyłam ci to samo wcześniej a ty widzę nic nie rozumiesz, nie da się za żadne skarby ściągnąć simlocka w tej motce wgrywając soft bez simlocka, jak napisałam to nie stare motorole
nie da rady softem z tej motki i tyle więc nie pisz, że softem sie wszystko da tylko najpierw zasięgnij informacji a później stwierdzaj coś bo widzę że nie sprawdzasz informacji które podajesz