EJ MAM Pytanie jak Sćiągne ten motyw to w jakim on bendzie języku czy w angielskim mozna ustawic jakos na polski ?? jak tak to prosze o napisanie mi jak prosze !!!!!!!!:P
bestia666 [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 10:05
siemka jestem nowym uzytkownikiem i niee bardzo siem jeszcze oriętuje nw tej stronce jeśli możecie to pomużcie
Telefon: Siemens C75
SW Version: 11
Sieć: Era
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 12:06
Tu macie fajną stronke z fajnymi motywami. Napewno każdy tu znajdzie coś dla siebie, ja zrzucilem na swojego fona chyba 5 motywów z laskami i wszystkie elegancko chodzą http://themes.modopo.com/...=1a&page=1&m=16
_________________ ;]Zwalczajmy alkocholizm!! Pijmy więcej, żeby inni mieli mniej
arek13 sciagasz motym na komputer wrzucasz na komorke,pozniej mozesz wziasc "przenies" i przenosisz gdzie chcesz go miec a nastepnie otwierasz go i sam sie motym zmienia chyba nic trudnego
_________________ <b>Pamietaj aby pomagac innym, bo nigdy nie wiadomo i czy ty nie bedziesz potrzebowal pomocy od innej osoby:)</b>