Telefon: cxv70
Sieć: Plus GSM Pomógł: 14 razy Posty: 31 Skąd: Bialystok
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 19:45
Obraziki razem z MyStuff.xml wgrywamy do jednego filderu MyStuff. Otwieramy porty i cały folder do wgrywamy Config/Default. Powinno działać. Mi działa. porzeby jest jescze ten program VNavigator SFE jak se nie poradzisz to pisz na gg
Ludziska mam do was pytanie jak w grać te ikonki?czy trzeba mieć jakiś program?Bo jak przesyłam przez irde to zapisuje mi sie to jako zwykły obrazek!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!
Witam. Morze mi ktos przesłac ten motyw grigorego na meila bo potej stronce jakos nie potrafie chodzic. Mój adres: kamil906@vp.pl Z góry dziekuje
[ Dodano: 2006-06-27, 18:33 ]
Witam. Morze mi ktos przesłac ten motyw grigorego na meila bo potej stronce jakos nie potrafie chodzic. Mój adres: kamil906@vp.pl
Czesc mam jeszcze jedno pytanie apropo tych ikonek... gdzie moge znalezc takie ikonki jak byly pokazane na zdjeciu tyle ze w dodatkach ? tam bylo fajnie ponumerowane (1 ,2, 3, 4,5......) to sa ikonki tak jak w moje czy trzeba miec patcha?