Wysłany: Sob Cze 30, 2007 15:03 Siemens me75 + heyahGG
witam,
moj problem polega na tym, iz heyahgg kompletnie odmawia posluszenstwa, zawiesza sie co chwile i rozlacza z serwerem gadu gadu
przesyl danych ustawilem przy pomocy automatycznego konfiguratora na stronie heyah i jako ze pobralem te tak bardzo reklamowana aplikacje oraz jako ze laczy sie ona z serwerem i pobiera liste kontaktow, wydaje mi sie ze gprs skonfigurowalem poprawnie
no i tu zaczynaja sie schody. heyahGG samo sie rozlacza, czesto nie dostarcza wysylanych przeze mnie wiadomosci, czasem nie moge nawet zmienic statusu bo zwyczajnie program nie laczy sie z serwerem (pojawia sie ekran "prosze czekac", natomiast nie ma ikonki gprs sygnalizujacej przesyl danych)
jesli ktos mial podobny problem i jakos sobie poradzil, prosze o rade. z gory dzieki
Telefon: Nokia/6230
Sieć: era heyah Pomógł: 1 raz Posty: 46 Skąd: Podlasie
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 17:03
Z tego co zauważyłem to ten problem pojawia się chyba w tym modelu siemensa, a jak nie działa aplikacja gg heyah to uniwersalną wersję wrzućcie, temat był gdzieś na forum, a tu jest link do tego tematu, heyah dla wszystkich http://www.4shared.com/fi.../GG_online.html
Dzieki Tomek, ale czy korzystajac z innej aplikacji subskrybcja heyahgg (ta zlotowka tygodniowo) dalej bedzie wazna, czy bede musial placic za transmisje gprs?
Telefon: Nokia/6230
Sieć: era heyah Pomógł: 1 raz Posty: 46 Skąd: Podlasie
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 20:09
kiko102, mogłem chyba skopiować link z tego forum, aby zmieścić go na tym forum dla osoby, która potrzebowała pomocy, a zresztą naisałem, że link z tego forum był...
Telefon: c75
Sieć: era
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 10:04
ja mam c75 i nie mam problemow. wczoraj sciagnolem z oficjalnej strony gg mobilnegg (mam SIMDATE w PLUSie) i wszystko chodzi elegancko przez GPRS. Mysle ze to kwestia ustawien.