Mam problem mianowicie mój telefon traci kolory .. wyświetlacz jest pokryty jakby mgiełką ..! Na początku myślałem ,że jakiśwstrząs pomoże mu.. do powrotu do normlaności .. faktycznie na początku tak było. Pochodził dłuższy czas dobrze i znowu mgiełka (taka sytuacja powtórzyła sięz 2 razy) aż w końcu stracił te "kolory" na dłużej przestałem z nim walczyć normlanie korzytsałem .. z niego bo coś tam widać .. niedawno ku mojemu zdziweniu wyświetlacz sam sięnaprawił .. ale do momentu rozłądowania telefonu .. Czy jeste jakaś szansa naprwy .. ? moze to coś prostego skoro sam sie potrafi naprawic .. ? :znudzony:
Telefon: K770i/EF81
Sieć: Era/Play
Karta Pamięci: 256MB/1GB Pomógł: 14 razy Wiek: 16 Posty: 367 Piwa: 13/26 Skąd: zawiercie
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 12:25
sprawdz styki od wyswietlacza czy gdzies sie tasma nie odpiela czy naderwala a tak pozatym moj kolega mial podobny problem z kolorami pozniej mu zaczol wyswietlacz sie przesowac az w koncu padl calkowice w komisie powiedzieli ze chca okolo 50zl za naprawe to zostawil ten telefon w spokoju