też bym go jeszcze używał ale niestety będąc na wakacjach nad morzem włożyłem sobie komórkę do spodenek (kieszeni) no i zapomniałem sobie wyciągnąć komórki i kąpałem się z C75 w morzu przez 2h
I jeszcze zapomniałem dodać że przed tym wyjazdem nad morzem rzucałem sobie nim z kolegą przez boisko jakoś mi nie spadł .. a nie spadł 2 razy ale jakoś żył po spadł na trawę :hyhy:
A jednej strony to dobrze bo teraz posiadam EF81 i jestem z niej zadowolony :hyhy:
Ja siemensa posaidam ponad pół roku i musze powiedzieć że dla mni jest on lepszy od telefonów które wcześniej miałem;(nokia 3410 ,sony ericsson t68i ,sony ericsson K300I).
Mimo że czasem zwalnia to ogólnie jest spoko
ja niestety daje mu negatywny komentarz. ZDjęcia nim wykonane mają strasznie kiepską jakość, nie ma odtwarzacza MP3 a co najgorsze - NE MA WEJŚCIA KARTY PAMIĘCI! To straszny telefon. Brak mi w nim BLuetooth, kompletnie nie wiem po co mu IrDA... Stanowczo odradzam ten telefon.
Telefon: LG KU990 Viewty / Siemens C75
SW Version: V10b / V22
Sieć: PLAY / HEYAH Pomógł: 64 razy Wiek: 18 Posty: 426 Piwa: 22/5 Skąd: Kawęczyn Sędz.
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 10:14
yasu19956, może i tak ale pomyśl że na tamte lata w których był produkowany to był najlepszy telefon. Z biegiem czasu wiadomo że technika idzie na przód... C75 mam do dziś od 2005 roku i darzę go wielkim sentymentem, uważam że to bardzo dobry telefon.
Telefon: Benq-Siemens EF81
SW Version: 58
Sieć: play
Karta Pamięci: 1GB Pomógł: 12 razy Wiek: 16 Posty: 365 Piwa: 13/26 Skąd: zawiercie
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 13:34
irda to byl wielki sukces mozliwosc przesylania gier dzwieki wav to byl telefon pierwsza klasa ale wlasciwie to nie wiem po co dales ten komentarz odkopales stary temat i spamujesz
Sory, że wznawiam ten temat ale normalnie krew mnie zalewa kiedy widzę takie komentarze jak napisał yasu19956
yasu19956 napisał/a:
nie ma odtwarzacza MP3
yasu19956 napisał/a:
NE MA WEJŚCIA KARTY PAMIĘCI
yasu19956 napisał/a:
Brak mi w nim BLuetooth
yasu19956 napisał/a:
o co mu IrDA.
Zamiast pisać te idiotyczne komentarze poświęcił byś trochę czasu na przeczytanie parametrów zanim kupujesz jakiś telefon. Bo jak tak będziesz gadał to z pewnością przy każdym tel Ci się coś nie bedzie podobało