Wysłany: Pon Gru 10, 2007 09:58 [S75] Problem z motywami i z ggmobile
Nie mogę zainstalować żadnego nowego motywu do s75, poza standardowymi. Wgrywając nowy motyw i próbując go uruchomić otrzymuję informację że plik jest uszkodzony :/ chociaż w rzeczywistości nie jest, gdyż poprawnie działa np. na C75. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem i jak go ewentualnie rozwiązać?? (lub polećcie mi jakiś program w którym mógłbym zrobić działający motyw do tego telefonu...używałem SDTE).
I jeszcze pytanko : Czy Mobilne GG działa na S75??bo jakoś nie mogę się połączyć...
Nie, pamięci jest wystarczająco dużo (ponad 8MB :hyhy: ) więc problem musi tkwić gdzieś indziej :/
Udało mi się rozbić plik *.std z motywem za pomocą programu STDE i na pierwszy rzut oka widać że motywy składają się z większej ilości elementów graficznych a poza tym schemat kolorow zapisywany jest z rozszerzeniem *.col a nie tak jak np.w c75 z rozszerzeniem *.scs
Tak więc otrzymałem odp. dlaczego nie mogę wgrać żadnego motywu...
Kolejne pytanie:) :czy taka sytuacja moze wynikac z innego typu softu??
[ Dodano: 2007-12-17, 16:02 ]
A ma ktoś może ten programik Siemens Customisation Tools??bo nie mogę znależć...
Bardzo bym prosił o linka