Telefon: Siemens ME75
Sieć: Era Fun Pomógł: 3 razy Posty: 14 Skąd: Bolęcin
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 20:50 Polskie Znaki
Jak zlikwidować Polskie znaki w Siemensie ME75? Prosze was o szybką odpowiedź, bo to bardzo pilne, oczywiście każdego kto mi pomoże wynagrodze punkcikiem
Jeśli chodzi o Platforme T9 to musisz z formatować telefon jest tam w opcjachSystem Plików i jest Formatowanie Defragmentacja weź formatowanie i Platforma zginie
P.S Razem z nią wszystkie pliki
Jeśli chodzi o Platforme T9 to musisz z formatować telefon jest tam w opcjachSystem Plików i jest Formatowanie Defragmentacja weź formatowanie i Platforma zginie
Paweł muszę przyznać iż nie jestem tego taki pewien... Formatowałem telefon a polski T9 zostaje.
Nie można wykasować polskich znaków w T9. Możesz używać angielskiego T9 i zapisywać do niego polskie słowa bez polskich znaków.
Chodzi o to że cały słownik T9 zginie Czy tylko te ploskie litery