Wysłany: Wto Mar 04, 2008 20:58 Nokia e65 i wszystko co związane z tym skomplikowanym;P tel.
Nabylam w ostatnim czasie nokie e65 i przyznam szczerze mialam i mam klopoty w obsłudze tego nietuzinkowego telefonu Mianowicie: głownym moim problemem jest nieumiejestność ustawienia tapety na długość i szerokość całego wyświetlacza. Kolejnym równie drażniącym jest pytanie: gdzie do jasnej anielki mogę wyłączyć dźwięk aparatu/kamery. Miałam dużo pytań, a teraz nic więcej nie przychodzi mi do głowy ;P jak coś to będę pytała.
Serdecznie proszę o udzielenie mi informacji jak dokonać tych wyczynów (odpowiadając proszę wziąć poprawkę na to, iż jestem blondynką ;P) Z góry ogromnie dziękuję
e65 powinna mieć w ustawieniach aparatu możliwość ustawienia dzwięku podczas pobienia zdjęć, nawet tańsze nokie to mają. Jeżeli zdjęcie na tapetkę jest kurczone na szerokość możesz uciąć paintem z góry lub z dołu trochę pixeli, wtedy obraz powinien być odrobinę większy
nie ma takiej opcji jak wyłaczenie dzwieku w ustawieniach aparatu. Wiem, że w innych nokiach tak jest bo wczesniej też miałam nokie ale tu nie moge za nic tego znaleźć a odnośnie tapety, to nawet jesli ustawiam ja razem z motywem to jest nadal 'mała' :/ podobno trzeba wybrana tapetke, ktora chcemy ustawic na wyswietlaczu przemienic w motyw, tyle że nie mam pojecia jak tego dokonac ... pomocy