Poprzedni temat «» Następny temat
Nokia e65 i wszystko co związane z tym skomplikowanym;P tel.
Autor Wiadomość
karola9696 
Nowicjusz

Telefon: nokia e65
Sieć: plus
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 20:58   Nokia e65 i wszystko co związane z tym skomplikowanym;P tel.

Nabylam w ostatnim czasie nokie e65 i przyznam szczerze mialam i mam klopoty w obsłudze tego nietuzinkowego telefonu ;) Mianowicie: głownym moim problemem jest nieumiejestność ustawienia tapety na długość i szerokość całego wyświetlacza. Kolejnym równie drażniącym jest pytanie: gdzie do jasnej anielki mogę wyłączyć dźwięk aparatu/kamery. Miałam dużo pytań, a teraz nic więcej nie przychodzi mi do głowy ;P jak coś to będę pytała.
Serdecznie proszę o udzielenie mi informacji jak dokonać tych wyczynów (odpowiadając proszę wziąć poprawkę na to, iż jestem blondynką ;P) Z góry ogromnie dziękuję ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

przemek2-89 
Help Team

Telefon: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Zaproszone osoby: 1
Sieć: Era => abonament 30 zl
Piwa: 77/12
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 21:01   

karola9696, nie jestem pewein ale w tej Nokii nie można chyba ustawic tapety na full :/ jeśli juz to tylko razem z motywem ;)

Piotrek9259613 
Początkujący

Telefon: cx65,sxg75
SW Version: 12,12
Sieć: idea/orange
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 15:26   

e65 powinna mieć w ustawieniach aparatu możliwość ustawienia dzwięku podczas pobienia zdjęć, nawet tańsze nokie to mają. Jeżeli zdjęcie na tapetkę jest kurczone na szerokość możesz uciąć paintem z góry lub z dołu trochę pixeli, wtedy obraz powinien być odrobinę większy ;)

karola9696 
Nowicjusz

Telefon: nokia e65
Sieć: plus
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 21:11   

nie ma takiej opcji jak wyłaczenie dzwieku w ustawieniach aparatu. Wiem, że w innych nokiach tak jest bo wczesniej też miałam nokie ale tu nie moge za nic tego znaleźć :( a odnośnie tapety, to nawet jesli ustawiam ja razem z motywem to jest nadal 'mała' :/ podobno trzeba wybrana tapetke, ktora chcemy ustawic na wyswietlaczu przemienic w motyw, tyle że nie mam pojecia jak tego dokonac ;) ... pomocy :)

Piotrek.m-wo 
Wyjadacz

Telefon: Samsung L760
Sieć: Plus
Piwa: 11/8
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 22:45   

Sprawdź jaką rozdzielczość mają oryginalne tapety. Wygooglowałem, że to 237x233, więc spróbuj tak uciąć.

Odpowiedz do tematu