Dane ogólne
Sieci GSM 900/1800/1900
Wymiary 44.0 x 99.9 x 20.0 mm
Waga 97 gram
Czas czuwania (MAX) 300 godz. (12 dni i 12 godz.)
Czas rozm. (MAX) 300 min.
Bateria Li-Ion 850 mAh
Alarm wibracyjny tak
Pamięć wewnętrzna 13.00 MB
Pamięć zewnętrzna tak , MMC
Wbudowany aparat tak
Wyświetlacz
Wyświetlacz TFT, 65536 kol.
Wymiary wyświetlacza 128 x 128 pikseli
Aparat cyfrowy
Typ aparatu VGA
Rozdzielczość 0.30 MPx (640 x 480 pikseli)
Cyfrowy zoom
Lampa błyskowa nie
Nagrywanie filmów tak
Multimedia i transmisja danych
WAP tak
GPRS tak
HSCSD tak
EDGE tak
Bluetooth tak
IRDA tak
Obsługa połączenia USB tak
Transmisja danych i faksów tak
Java tak
MP3 tak
Dzwonki polifoniczne tak
Radio FM tak
Dyktafon tak
MMS tak, Odbiór, Wysłanie
Video MMS brak danych
EMS tak
Raporty doręczeń tak
Wiadomości grupowe tak
Wiadomości sieciowe tak
Słownik tak
Klient poczty tak
Dodatki
SyncML brak danych
Przeglądarka xHTML tak
Organizer tak
Timer brak danych
Przypomnienie brak danych
Kalendarz tak
Zegar tak
Data tak
Budzik tak
Alarm tak
Stoper brak danych
Kalkulator tak
mam juz ten telefon 1,5 roku i nie narzkambateria mi trzyma ok tygodnia.wszystko chodzi super.Nie zawiesza sie,aparat mi nie szwamkuje...Jak macie okazje to kupcie ten telefon naprawde SUPERRRRRRR
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 23:34
tomek_ziomek trzymała Ci kiedyś bateria 12 dni w tym telefonie ?
Według mnie jedna z najlepszych telefonów z tego przedziału cen (350zł-400zł). Telefon jest wyposażony w wyświetlacz o rozmiarze 128x128 więc jest troszke mały ale to nie jest jakąś dużą wadą.Ma 65 000 kolorków czyli standardowo ale ładnie świeci bardzo fajnie i wygodnie pisze się smski. Telefonik ma aparacik o rozdzielczości 0,3 mpx. ale jak na tą roździelczość to ma ładne zdjęcia np siemens c75 też ma 0,3mpx ale zdjęcia są gorszej jakości...Jest bardzo prosty w obsłudze więc nawet osoba starsza będzie go wstanie ''rozszyfrować'' Telefon jest naprawde fajny ma dobrą baterie (mi trzyma ok. 4-6 dni) Komórka ma bardzo wiele zalet jak widać i mało wad. Jest bardzo wytrzymały (wiem z własnego doświadczenia) Ładna jakość mp3 jest w słuchaweczkach bo z głośniczka mogła by być lepsza Oceniam ten telefonik w skali od 1 do 10 na 9,5. NAPRAWDE POLECAM SUPER FON PZdR ale się rozpisałem Flądra, kiko102, pasuje wam taki test tego telefoniku??
zgadzam sietomek_ziomek siemens c75 robi okropne zdjecia ma owiele gorszy aparat nawet od poprzednikow seri x75 mowie totaj o telefonach seri x65 ktore robio ze 100 razy lepsze zdjecia i jest to wina aparatow w tej seri
Telefon: CX75
SW Version: 25
Sieć: Plus
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 19:27
Miałem do czynienia z CXV70 i 6230. Obecnie mam pod reką 3220, 6230i, 6020, C75, CX75 wiec wiem co pisze. C75 może i ma lekke szumy ale tylko wieczorem i w nocy, za to 6230 i CX65 mają przesycone kolory i z lekka rozmazane są. Poza tym foty z C75 są bardziej ostre.
foty moze sa lekko rozmazane ale tylko wtedy jak sie nie umie dobrze zdjecia zropbic i pogudzmy sie z tym to nbe sa aparaty cyfrowe ze stabilizatormi ze ruszanie nic nie zrobi ale i tak dalej jestem za tym ze cx65 robi lepsze zdjecia a pozatym w c75 caly czas wystepuja szumy w jaich warunkach bysmy nie zrobili zdjec