Prosze was o POMOC ... NIe wiem co i jak mam skonfigurować w moim Siemensie ME75, aby działało mi EraGG ... Pobrałem to z Linka który przyszedł ma na telefon i zainstalowałem w "Aplikacje" ... Włączyłem pierwszy raz i przeczytałem że pieniądze za połączenie z internetem nie będą pobierane, a dość że zrzera mi dużo pieniążków, to jeszcze wyskakuje jakiś błąd ... MOże mam coś źle skonfigurowane? Prosze was Pomóżcie mi ...
Ja to robie tak:
-Załączam EraGG
-Klikam że Pozwól na połączenie CSD, ponieważ GPRS odmawia dostępu
-Czekam około 2 minuty i wyskakuje jakiś błąd połączenia i zrzera mi około 1 zł :/
Telefon: Siemens ME75
Sieć: Era Fun Pomógł: 3 razy Posty: 14 Skąd: Bolęcin
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 08:24
Dziękuje, mam nadzieje że zadziałą A jak nie to jeszcze sie tu wypowiem :]
[ Dodano: 2007-02-24, 08:34 ]
A jednak coś jest nie tak Bo po skonfigurowaniu GPRS wyskakuje " Błąd połączenia GPRS" I co ja mam robić? ;( Zobacze jeszcze co z CSD, może przez CSD zapunktuje
Telefon: ME75
SW Version: 22
Sieć: Era Pomógł: 47 razy Posty: 116 Skąd: Z Ziemi :p
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 09:31
Oj chłopaki. Nie ma to jak Żelek i jego fachowa pomoc. Ustawcie sobie profil HTTP EraWAP TT. Nie łączcie się przez CSD bo się telefon rozładuje od zabierania kasy z konta :rotfl:
Jeśli ktoś nie wie jak to ustawić to: Rozrywka>Aplikacje> przy EraGG klikacie Opcje>Profil HTTP i EraWAP TT
Witam mam takie pytanie wysłałem tego sms i dostałem smsa zwrotnego z tym linkiem tylko nie wiem gdzie i jak mam go wkopiowac zeby pobrac to gg. Mam siemensa c75
Witam
Mam juz to gg na fonie załanczam je i wyskakuje mi jakas zakladke "Niezaufane" i pyta o dostep do neta jest kilka mozliwosci - pozwol raz , nie tym razem, nie dla sesji , nigdy , dla sesji, daje "pozwol raz" zaczyna mnie łaczyc i mam czekac po chwili wyskakuje Bład sieciowy co mam zrobic zeby zadziałało ??
Telefon: Siemens ME75
Sieć: Era Fun Pomógł: 3 razy Posty: 14 Skąd: Bolęcin
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 13:51
To gg jest jakieś wybrakowane, ponieważ pobiera mi liste kontaktów i dalej nic, albo niekiedy wogóle nie pobiera listy kontaktów, lub jak do kogoś pisze to mu to niedochodzi :/ Co jest? Mam ustawione na "Profil HTTP ---> eraWAP GPRS TT" MOże jest coś źle ustawione i mam ograniczenia czy coś? :/ Pomóżcie ...
Telefon: Sony Ericsson K530i + SE W910i
SW Version: >
Sieć: era-abonament, orange-na kartÄ
Karta Pamięci: 1 i 1 Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Posty: 99 Piwa: 4/2 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 19:27
a jak finansowo to wychodzi, ciekawa jestem czy nie pojdziemy z torbami :niepewny:
- to przeciez polaczenie z internetem??