Telefon: BENQ-Siemens EF81
Zaproszone osoby: 1
Sieć: ERA!
Karta Pamięci: 1GB kingston Pomógł: 186 razy Wiek: 17 Posty: 705 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Chełm
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 08:27 Kilka pyt./problemów dot. EF81 :-)
A więc, zaczne od instalowania motywów i prog. BMC:
1) Po autodetection tak mi ustawiło porty: √
gdy się połącze i chce instalować motyw, wywala mi takie błędy (albo 2 albo tylko 1 z tym Error occured during transfer):
2) Jadmaker generuje plik jad do Aplikacji? √
3) Co oznacza jak przy ikonie zasięgu pisze 36? Zamiast tego słupka? √
4) Czy EF81 nie ma Notatnika? Żeby można było sobie pisać tak jak w C75? √
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:23
Hehee, z tym przy zasięgu to nie 36 tylko 3G i to oznacza że esteś w zasięgu sieci 3G, poszukaj w Ustawieniach, Sieć i ustaw sobie żeby telefon działał tylko w GSM, wtedy zaoszczędzisz troszke na baterii.
Karta Pamięci: 1GB kingston Pomógł: 186 razy Wiek: 17 Posty: 705 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Chełm
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 12:05
Nothingam napisał/a:
Hehee, z tym przy zasięgu to nie 36 tylko 3G i to oznacza że esteś w zasięgu sieci 3G, poszukaj w Ustawieniach, Sieć i ustaw sobie żeby telefon działał tylko w GSM, wtedy zaoszczędzisz troszke na baterii.
Hm, może i tak
5) Czy jest gdzieś napisane ile smsów wysłane/odebrane jest? Np. w C75 było: Wysłane/Odebrane i liczba podana. Bo można usunąć wiadomości odebrane i zostawić tylko wysłane i sprawdzić Pojemność, trochę na około ale zawsze jest. I archiwum w wiadomościach też nie ma?
6) Czego jak robię zdjęcia przy zamkniętej klapce, to jak już się zrobi to pojawia się biały kwadrat wielkości tego jak jest "Blokada klawiatury"? Po chwili znika... √
I tyle sobie chyba przypomniałem, jak coś to napisze :-)
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 14:16
Znów , da się jakoś smsy wszystkie za jednym razem usunąć, ze skrzynki odbiorczej/nadawczej? Bo nie znalazłem takiej opcji, a zaznaczyć wszystkie i dopiero usunąć to trochę roboty :/:P A z tym notatnikiem to jak to zrobić?
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 15:12
:!: Da się polskie znaki wgrać? Bo np. dzisiaj sobie używam słownika, i jak przyszło mi wpisać słowo z polską literką, np. ł, ą, ć, ń itp. to nie da rady i nie wyszukuję mi słowa bo np. zamiast ZŁO mam ZLO... A więc?
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 18:36
Brain napisał/a:
Hehee, nie chciej polskich znaków ja mam w SXG i mi zrzerają każdy 80 zwykłych znaków
Ale ja nie chce do pisania smsów... Bo tam i tak tego nie używam. Po prostu czasem się przydaję, np. w tym słowniku bo bez polskich nie mogę wyrazów wszystkich wyszukiwać. Więc da radę czy nie?