Telefon: HTC S710
Zaproszone osoby: 1
Sieć: ORANGE
Karta Pamięci: 2gb Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Posty: 54 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 19:45 karta 2GB do S75??
czy jak kupie sobie karte pamieci (RS-MMC) 2GB to czy bedzie dzialac w S75?? (w instrukcji jest napisane ze mozna maksymalnie rozbudowac pamięć do 1 GB)
Telefon: HTC S710
Zaproszone osoby: 1
Sieć: ORANGE
Karta Pamięci: 2gb Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Posty: 54 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 15:06
aha to spox ;) narazie mam 128 mb i jednak to jest troche za mało do telefonu z mp3 (przynajmniej dla mnie) ;)
a jakiej firmy najlepiej kupic karte (1GB)?
EDIT: przed chwila czytałem na forum ze moze byc problem z wykryciem przez telefon karty pamieci (1GB) po wrzuceniu na nią plikow z komputera przez slot kart pamieci w kompie. Czy to prawda??
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 18:31
Kvba napisał/a:
a jakiej firmy najlepiej kupic karte (1GB)?
Kingston
Kvba napisał/a:
przed chwila czytałem na forum ze moze byc problem z wykryciem przez telefon karty pamieci (1GB) po wrzuceniu na nią plikow z komputera przez slot kart pamieci w kompie. Czy to prawda??
nie ja tam wrzucałem przez slot i było wszystko jak należy
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 20:14
Kvba, jak się ją sformatuje z pod windowsa i w złym formacie to tak co do firm kart to
Kingstone lub GoodRam
i przy 2Gb karcie powinien fon dobrze chodzić a jak chcesz mieć pewność to idz do komisu niech ci zapokażą jak ci fon chodzi z tą kartą