Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 06:01 EF 81 Bardzo prosze o pomoc
Witam wszystkich mam dwa problemy z tym telefonem, nikt do tej pory nie umiał na rożnych serwisach mi pomóc.
1. Klawisze na zewnętrznym wyświetlaczu świeca sie bez przerwy, świecą sie nawet jak wyłączę telefon, jedynie co je wyłącza to wyjęcie baterii z telefonu.
2. Jak uruchamiam bluetooth i włączam wyszukiwanie to mój telefon nigdy nie znajduje żadnego urządzenia, jednocześnie nadmieniam ze widoczność w swoim telefonie mam włączona
Jeśli ktoś w Was spotkał się już z takimi problemami to bardzo proszę o pomoc
w takim razie idę go reklamować , kupiłem go w zeszłym tygodniu i myślałem do tej pory że wszystko to można zmienić w ustawieniach ale już kolejna osoba mówi mi że to jest wadliwa wersja.
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 11:08
LUK1983, może pomóc zmiana softu ale jak sie na tym nie znasz to nie ryzykuj tylko idź z reklamacją jeżeli masz taką możliwość, podaj wersje softu jaką masz.
Telefon: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah Pomógł: 272 razy Wiek: 20 Posty: 2385 Piwa: 34/25 Skąd: Żary
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 11:25
Co do samego Bluetootha , w pełni się zgadzam z Nothim , ale co do tych klawiszy to nie jestem pewien , ale wgrac nowego softa nie zaszkodzi [podwarnukiem że będziesz umiał ] Jezeli się nie chcesz w to bawić to zareklamuj go