Telefon: Motorola L7
Sieć: ERa
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 01:15 E65 czy E61 Który wybrać ???
Witam, obecnie noszę się z zakupem nowego telefonu, mam już 2 wypatrzone modele sa nimi Nokia e65 oraz e61 wiem że jedna i druga ma wifi, 16mln kolorów, e61 nie ma aparatu , e65 ma 2 mega pix, obydwie są telefonami biznesowymi z wyższej półki;) NA korzyść e61 przemawia ogromny wyświetlacz i klawiatura quwerty, natomiast e65 świetnie leży w dłoni jest mała (slider) Wiem że obie posiadaja podobne funkcje;) Która według was jest bardziej bajerancka i szpanerska i rzuca się bardziej w oczy ;> ?? Wiem że telefonu sie nie kupuje dla szpanu lecz dla funkcji ale jednak ma to dla mnie duże znaczenie:) Jestem młodym 19 letnim człowiekiem PS. Proszę nie pisać mi że jeśli chce telefon dla szpanu żebym kupił n73 lub n95;p
Pozdro, czekam na wasze opinie
Tre_k, ja też bardziej jestem za E65 jak sam mowisz lepiej lezy w dloni, maja podobne funkcje choc E61 ma chyba wiecej mozliwosci biznesowych,a aparat w E65 moze czasem sie przydac moj typ E65
Telefon: Sony Ericsson P1i/W1i mod. by CirA$ .
Sieć: Orange POP
Karta Pamięci: SanDisc M2 4GB
Imię: Barttek . xD Pomógł: 27 razy Wiek: 16 Posty: 459 Piwa: 17/9 Skąd: Puck City (Gdynia)
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 18:16
Mac_CirA$, mi się też kiedyś podobała ale jak pobawiłem się nią chwilke to wcale nie taki fenomen. To tylko bajera na 2 minuty, i wcale nie ma nic takiego super w porównaniu z zwykłymi telefonami poza pełną klawiaturą i poziomym wyświetlaczem który nie jest taki dobry w zasadzie.