Telefon: samsung d900
Sieć: plus
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 18:11 d900
Witam,mam problem z d900 nie działa mi jedna połowa wyświetlaczu,na jdenej normalnie a na drugiej paski czy to jest wina tasmy lcd czy wyswietlacz do wymiany??
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 17:23
to jest raczej wyświetlacz
zresztą idź do serwisu to Ci powiedzą co jest
bo jak poszła taśma koleżance to obraz się odwracał do góry nogami, lustrzane odbicie sie robiło itp.
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 09:00
Nothingam, tak i tak idelanie się w lini prostej rozwalił wątpię drugie ta czarna część by świeciła gdyby był zbity więc ja uważam że jest to wina taśmy albo lepiej softu jak się bawiłeś oprogramowaniem to mogłeś zwalić coś miałem coś podobnego w k700i
Ja mam bardzo podobny problem kilka tematów wyżej tylko że u mnie najpierw pojawiły mi się kolorowe paski z prawej strony i ucielo kawałek obrazu (mniej niż u ciebie) a teraz doszedł do tego niewyraźny obraz i tak jak by "szaleje" Jak myślicie to jest wina softu taśmy czy lcd? Mam nadzieje że to nie lcd bo chyba jest dosyć drogi:/
PS. Też mam Sgh-d900