Witam, otóż mam problem z aparatem/kamerą zastanawiam się czy to może być wina taśmy. Głównym problemem jest to że gdy włączam aparat/kamere kolory są zmienione i rozmazane w miarę "rozsunięcia" telefonu kolory się zmieniają, gdy nim trzęsę nic się nie zmienia. Zmieniając rozsunięcie telefonu kolory i rozmazanie się zmienia.
Załączam 2 przykładowe zdjęcia:
1 ,
2
Proszę o pomoc.
Nie, to nie jest wina efektów, jak pisałem wcześniej w miarę rozuwania/zasówania telefonu wszystko się zmienia. Dla lepszego pokazania wam co się dzieje zaraz nagram filmik i wrzucę.
Oto krótki filmik który mam nadzieje pokaże dokładnie o co mi chodzi. Prosze
edit:
Mam jeszcze jedno pytanie, otóż jeśli to wina taśmy to taka z allegro.pl będzie dobra czy lepiej aby taśmę zamówił ktoś z serwisu? I ile to może kosztować?
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Czw Lis 06, 2008 16:54
SparK, allegro ale nie taśme za 5zł tylko tak z 15zł przynajmniej ja za tyle kupiłem swoją (20zł+9wysyłka) i działa dobrze. Nie weim ale możesz sobie wgrać softa tak dla pewności chociaż to na 90% taśma