Telefon: Nokia E50 Silver
Zaproszone osoby: 2
Sieć: HEYAH
Karta Pamięci: 128 MB Micro SD
Imię: Można się domyśleć :] Pomógł: 200 razy Wiek: 18 Posty: 2010 Piwa: 180/13 Skąd: Tuchola
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 08:57 Co myślicie o naszym siemensie C75??
Witam! Niewiem czy był już ten temat na forum, ale ja takiego nieznalazłem!
No więc piszcie co myślicie o naszym Siemensiku:) Piszcie pozytywy i negatywy.
A inna rzecz, ktora jest beznadziejna to ten napis '' uszkodzony plik opisu". Denerwuje mnie to, poniewaz zawsze trzeba go wlaczyc ponownie gdy to wyskoczy. Wyjsciem z tego jest nie korzystanie z gier w siemensie.....Nie ma to jak wadliwe softy no nie?
_________________ W życiu można liczyć tylko na samego siebie, ale i tego nie radzę.
Telefon: LG KU990 Viewty / Siemens C75
Sieć: PLAY / HEYAH
Karta Pamięci: MicroSD Kingston 2GB
Imię: Hubert Pomógł: 70 razy Wiek: 18 Posty: 469 Piwa: 26/6 Skąd: Kawęczyn Sędz.
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 13:50
SW-22-24 różni się tym od sw-11 że w tych pierwszych występuje błąd "Uszkodzony plik opisu" najczęściej po graniu na naszym siemensie. SW-11 nie ma takiego problemu i dlatego jest lepszy.
Rozdzielczość jest bardzo dobra! Nie psioczyć:] Według mnie telefonem podobnej klasy jest SE k310i i mam porównanie (ja mam siemensa, kumpel SE). W C75 jest naprawdę świetny wyświetlacz -> jasny, żywe kolory, naprawdę duży. k310i to cóż... Wygląda jakby miał jakieś 20 tys. kolorów mniej i mniejsze zagęszczenie pikseli. Poza tym: u mnie działa bezproblemowo dżoj (mam telefon już około 10 miechów) i klawiaturka. SE, jak to SE czyli mydelniczka. Tu upadek, nie działa klawisz "2". Dżoj się tnie.
Poza tym C75 jest wytrzymałe bydle! Fakt, że kilka razy upadł (w tym beton i metal) i działa mówi sam za siebie:)
Telefon: Siemens c75
Sieć: Orange Pomogła: 25 razy Wiek: 25 Posty: 97 Piwa: 1/2 Skąd: Chełm/teraz Warszawa
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 12:27
Ja mam również problem z "uszkodzony plik opisu", czasem potrafi się zawiesić w czasie pisania sms-a i trzeba baterię wyjąć,no i te 10 MB pamięci... ale ogólnie nie narzekam na mojego siemensika c75
A co do wyświetlacza,to nie powiedziałabym,że 132x176 to jest słaba rozdzielczość,ja nie narzekam
Telefon: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah Pomógł: 272 razy Wiek: 20 Posty: 2385 Piwa: 34/25 Skąd: Żary
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 22:15
Siemens C75 ma super wyświetlacz , jak patrzałem na inne telefony to ten wyświetlacz , te kolory zawsze mi sie nie podobały , a denerwuje mnie tylko to że niema MP3 , np w Se k300i co to za wyświetlacz fakt ma te 65tyś kolorów wyświelacz 128/128 ale jak to wygląda ochyda , widziałem telefony tej rodziałki co 300i i były 100 razy lepsze niż on , to co zawsze mnie przyciąga do telefonu to duży wyświetlacz , jak ma mały ale opcje super to i tak odpada :rotfl:
Telefon: brak
Sieć: era Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Posty: 5 Skąd: kopytko
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 21:01
denerwuje mnie w c75 ze sie wylancza sam a jesli chodzi o wyswietlacz to c75 ma wiekszy wyswietlacz od se k510i kamerka tez jest nie za fajna ale irda w siemensie wymiata mozna nia przesylac prawie wszystko i pamieci jest malo a po za tym fonik w porzo