Witam , mam pewien problem , podczas wysyłania jakiegokolwiek MMS'a , po zakonczeniu wysyłania (wypełniający sie pasek) wyskakuje komunikat "Błąd". Kompletnie nie wiem czym to może być spowodowane. Na stronce Orange wszystko sprawdzilem i wydaje mi sie ze dobrze skonfigurowalem. Zaznaczam ze niedawno zdjęty został simlock , wczesniej ten telefon byl w Erze. Jezeli ktos mialby jakis pomysl odnosnie mojego problemu , będę wdzięczny za pomoc , z góry dziękuję.
Skorzystałem z opcji automatycznego ustawienia telefonu ze strone Orange (dostalem sms z konfiguracją) , kiedy sobie uświadomiłem ze nie moge mmsa odebrać , kiedy to ustawilem , ładnie odebralem mmsa ale niestety nie moglem wysłać. Ustawienia sprawdzalem bardzo dokladnie .
Zasięg mam pełny , GPRS włączony również , poprzednio korzystalem z usług Heyah i nie mialem żadnych problemów z wysylaniem mmsow . Dopiero w Orange zaczęły sie problemy.
dinoo16, niebylbym tego taki pewny -OleK-, proponuje Ci wszystkie konfiguracje usunac z tela, a potem od nowa wyslac te z orange Jak to nie zadziała to udaj się do komisu.