Telefon: LG KU990 Viewty / Siemens C75
Sieć: PLAY / HEYAH
Karta Pamięci: MicroSD Kingston 2GB
Imię: Hubert Pomógł: 70 razy Wiek: 18 Posty: 469 Piwa: 26/6 Skąd: Kawęczyn Sędz.
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 16:01 Brak liczenia postów
Nie mogłem tego napisac w temacie "Rozmowy luźne" bo został on zamknięty. Teraz posty w tym dziale nie będą naliczane - to jest + tego wszystkiego. Ale szkoda że usunęło te posty które mieliśmy to z kolei - . Teraz przynajmniej wiemy kto i ile pisał w rozmowach luźnych.
Cieszę się także z tego że nowymi moderatorami zostali diaboliqua i Nothingam. Szczerze mówiąc to należało im się.
Dzięki wszystkim a szczególnie Adminowi za uwzględnienie moich propozycji. Myślę że chociaż w małym stopniu przyczyniłem się do tego żeby to forum było lepsze.
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 16:07
ja chyba w Rozmowach Lużnych chyba najwiecej naspamiłem odjeło mi z 300 postów ;(
ale już mi nie zalezy ani na postach ani na pomógł po prostu teraz będe robił pożądek na forum (jeżeli bede )
poza tym rozmowy luzne to rozmowy o dupie marynie, a forum jest o siemensach, wiec aktywnosc widzi sie po postach napisanych w celu pomocy innym uzytkownikom. poza tym kasowane beda tez przeze mnie posty typu, "dziekuje, super tapetki" lub wtracane bez sensu komentarze. jesli u danego uzytkownika bedzie sie to powtarzac bedzie warn.
rygor jest taki jak zawsze tyle ze ja mam baaaaaardzo duzo czasu i bede tego pilonowac. jak zaczynalam na tym forum byl rygor, potem sie poluznilo i stal sie burdel. wiec chyba nie chcecie zeby tak bylo??? poza tym nie jestem surowa az tak bardzo zeby wprowadzac tu jakis postrach. bez przesady :papa:
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 16:39
Ja musze przyznac ze też bede robił tu porządek, a najwiekszy jak ktoś bedzie sie kłucił, używał niemiłych wyrażeń i obrażał kogoś. Może bedzie to swojego rodzaju rygor ale z umiarem, niech to forum Siemensa bedzie najlepsze
brain1990, wiesz co jak ja bylam w liceum to dopiero mialam luzy, a teraz jestem juz na V roku studiow i zostalo mi pisanie pracy magisterskiej, tak wiec wiecej jestem w domciu i wiecej w kompie siedze