Telefon: Nokia 6020
Sieć: ERA Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Posty: 25 Skąd: /home/ja
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 20:47
brain1990 napisał/a:
osobiście bardziej będę wierzył grabie czy Pawłowi008 niż jakimś dzieciom neo
a ja nie do konca, bo po 2 tygodniach uzytkowania telefonu mozna duzo powiedziec ale pozytywnych rzeczy... poczekamy zobaczymy albo niech wypowie sie ktos kto ma ten telefon dluzej niz 2miesiace...
Telefon: Sony Ericsson P1i/W1i mod. by CirA$ .
Sieć: Orange POP
Karta Pamięci: SanDisc M2 4GB
Imię: Barttek . xD Pomógł: 27 razy Wiek: 16 Posty: 452 Piwa: 17/9 Skąd: Puck City (Gdynia)
Nie rozumiem czemu uczepiłeś sie na tego Benq????Według mnie nie ma żadnej różnicy pomiedzy 2 tygodniami użytkowania a 2 miechami jak dbasz o telefon to nie powinno sie nic dziać!No najwyrzej jak masz słabą wersje oprogramowania!Durzo gości na allegro ma do sprzedania ten telefon z najnowsza wersja oprogramowania(v58) i ja coraz bardziej jestem przekonany do tego telefonu!!!405 zł to nie dużo za taka maszyne z karta pamieci 512 mega kingstona!!!
Telefon: Nokia 6020
Sieć: ERA Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Posty: 25 Skąd: /home/ja
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 16:56
mialem siemensa C75 a to jedna maz i dlatego jestem nastawiony troche negatywnie do tego telefonu, jeszcze jak slyszalem jakie cyrki sie wyprawiaja przy naprawie serwisowej to chcialbym tego uniknac...
ciras napisał/a:
arta pamieci 512 mega kingstona!!!
w mediamarkt ostatnio byly 1GB karty pamieci za okolo 40zl...
aha po prostu nie mam nie uzywam zadnej kartypamieci wiec nie jeste za bardzo w tym tremacie :kwasny: ale chyba karty z Sandiska naleza raczej do tanszych :hyhy:
Przeczytałem cały temat od początku bo na poważnie zainteresowałem się tym telefonem
Graba i miver amcie po 100 simków za testy :] Bo dzięki nim się zdecydowałem...
Tylko sprzedam mojego ME75 i kupuję EF81
I tak przy okazji mam kilka pytań:
1. Czy rzeczywiście odtwarza pliki utworzone w pakiecie Office Chodzi mi głównie o to czy odtwarza prezentacje zrobione w Power Point wraz z wszystkimi efektami (przejścia, animacje)
2. Czy ten telefon jest tak szybki, że gry 3D się nie zacinają :hyhy:
3. I czy mogę "operować na plikach"... Wyjaśnię to troszkę: W Siemensach jest System plików i bo wgraniu odpowiedniej aplikacji mogę np. edytować obrazki (ja na swoim Me75 zrobiłem animowanego GIFa :hyhy: :rotfl: ), wrzucać muzykę do np. LyricShow Player i tworzyć Playlisty albo czytać mbooki w MicroReader. Wiem, że są książki JAR, wbudowany odtwarzacz, ale chcę wiedzieć czy jest możliwość właśnie takich "operacji na plikach"
4. Czy można edytować grupy kontaktów
5. Wejście na smycz jest
Na razie tyle Jak mnie oświeci to coś o coś jeszcze może spytam :chytry:
Za każdą sensowną odpowiedź 50 simów Proszę o wypowiadanie się głównie tych osób co mają Benq-Siemensa EF81
Telefon: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah Pomógł: 272 razy Wiek: 20 Posty: 2385 Piwa: 34/25 Skąd: Żary
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 18:05
1. nie wiem do kńca , worda i exela czyta
2. nie zacinają się gierki
3. hmmm jest system plików , mozesz sobie robić listy mp3 , co do książek to nie sprawdzałem , są oczywiście potrzebne aplikacje .
4. tak , możesz sobie coś tam porabiać z grupami , są np takie biuro , przyjaciele , rodzina , VIP
5 niie , w każdym bądź razi eja nie znalazłem takiego miejsca
Imię: Barttek . xD Pomógł: 27 razy Wiek: 16 Posty: 452 Piwa: 17/9 Skąd: Puck City (Gdynia)
No raczej tak myle sie,nie mam tego telefonu ale myslalem ze to jest własnie zaczep na smycz :zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony: Bo skojazylo mi sie z V3!A graba do czego niby to sluzy???
Tym zdjeciem mnie przekonałes,to jest wyciecie na smycz takie samo jak w V3!Ale nie chce sie klucic z specjalistami bo przeciez nie mam tego fona!Ale jak to nie jest zaczep na smycz to co innego to moze byc????