Mi się raczej wydaję że motorola gra o wiele lepiej...nie wiem dlaczego ale takie jest moje zdanie...a słyszałeś jak gra motorola? Miałem okazję parę razy posłuchać to szczerze powiem że nie ma porównania...ale Efka głośno gra z tym się zgodzę...
Według mnie telefonik super, jedyne co w nim mi przeszkadza to powolne ładowanie plików poprzez usb, ale to normalka w telefonach ;], oprócz tego strasznie rysuje mi się karoseria :/ nie znalazłem żadnego futerałka na niego, jedyne co pasowało to opakowanie po marlboro :hyhy: . Co do muzyki mi głośniczek w ogóle nie charczy, głośny jest, jedyne co mnie wkurza to niedziałający guzik w słuchawkach, w c81 mi działał :zdegustowany: . Ale jak ktoś ma kupować telefon z rodu Siemensów to jak najbardziej polecam ef81 :super:
W c81 mogłem nim zmieniać piosenki, zatrzymywać i odbierać rozmowy. Tutaj mogę tylko odbierać rozmowy :niepewny: . Jest jeszcze jeden problem, przy wysyłaniu za pierwszym razem pliku przez bluetooth musze wpisywać hasło :zdegustowany: i osoba druga też musi. I tutaj rodzi się problem w używaniu bt info :hyhy: na osobach postronnych.
Telefon: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah Pomógł: 272 razy Wiek: 20 Posty: 2385 Piwa: 34/25 Skąd: Żary
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 12:54
no cóż w EF81 tym guziczkiem można odbierać tylko rozmow. Nie można przełączac piosenk itp. Troszkę szkoda ale tam A z tym hasłem to je trzeba wpisac przy pierwszym połączeniu :/ Potem można już tylko wysyłać i się włamywać :cwaniak:
Tak, ale np. w barze gdy będę chciał komuś zrobić jokera z telefonem do mamy, to będzie musiał wpisać hasło, a jak ja nie chce w ogóle z nim gadać :/ . Nad tym nie pomyślał trochę BenQ i Siemens.