Telefon: Nokia 6020
Sieć: ERA Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Posty: 25 Skąd: /home/ja
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 18:48
widze na forum ze zaczynaja sie coraz wieksze problemy z tym telefonem, to nie dzialajacy mikrofon, latajaca klawiatura albo pliki nie chca sie na karcie pamieci zapisywac... tak jak przewidywalem...
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 16:49
la_marionet, zauważ że to są pojedyncze przypadki.
Zobacz na allegro ile telefonów zostało kupionych w przeliczeniu na % telefonów z wadą jest około 1%
Telefon: Nokia 6020
Sieć: ERA Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Posty: 25 Skąd: /home/ja
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 10:38
graba napisał/a:
niedziałający mikrofon hmm to był fon C81 a nie EF81 , no chyba że ci chodzi ogółnie o BenQ
skoro jest firma Benq to chyba robia swoje telefony w taki sam sposob, chyba ze tj tak jak z polonezami, najlepsze te produkowane w srode...
_m_ napisał/a:
Jasnowidz :banan2:
albo raczej czarnowidz...
przemek2-89 napisał/a:
la_marionet, ty to zawsze cos madrego doppowiesz odezwak sie NokiaFan
nie skomentuje tego... zreszta juz ktos to zrobil za mnie
Cytat:
la_marionet, zauważ że to są pojedyncze przypadki.
Zobacz na allegro ile telefonów zostało kupionych w przeliczeniu na % telefonów z wadą jest około 1%
pojedyncze przypadki ktore sie mnoza, obserwujac allegro raczej ciezko jest okreslic ile telefonow mialo wade, tam przeciez nie pisze ile telefonow wrocilo na gwarancji... np popularne odtwarzacze mp3 'firmy' mpower ktorych na allegro sprzedalo sie z mln, nigdzie nie pisze ze na gwarancji wrocila polowa i ze na forum elektroda.pl toczy sie nie jeden burzliwy temat zeby przywrocic te odtwarzacze do zycia...
przemek2-89 napisał/a:
lukaszek315, tak napisalem bo juz mnie wkurzaly troche komentazre la_marioneta
bedziesz musial je jakos strawic bo pewnie to nie bedzie ostatni taki komentarz...
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 15:39
la_marionet, widzę że po prostu zazdrościsz tym co mają ten telefon sam masz 6020 i dlatego dajesz takie komenty i tyle :rotfl:
i z tego co widzę to jesteś fan nokii
i myślisz że one się nie psują
jeszcze gorzej niż BS-y
Telefon: Samsung L760 + Kingston 1gb
Zaproszone osoby: 3
Sieć: Play
Karta Pamięci: mała czarna Pomógł: 84 razy Wiek: 17 Posty: 1087 Piwa: 52/15 Skąd: macie zielone?
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 20:05
Nadeszła chwila wyboru, jednak mam ejszcze kilka pytań które nie było zadane albo na które nie udzielono odpowiedzi
1. Ile smsów mieści skrzynka? (niby detal, ale wg mnie ważny )
2. Jak jest z pisaniem smsów? Bo tak jak napisał _m_, palce bolą na sam widok
3. Czy aplikacje przeznaczone na mniejszy wyświetlacz "rozciągają" sie?
4. Ile trwa reinstall softa?
No to chyba wszystko jak bede miał jeszcze pytania to napisze
Telefon: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah Pomógł: 272 razy Wiek: 20 Posty: 2385 Piwa: 34/25 Skąd: Żary
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 15:10
Oto screeny , szału nie ma . Będę próbował coś zmieniać , jak tylko znajde jakies bajery . Miałem ciemny motyw ale był za ciemny to zmieniłem na jasny i teraz troche biednie wygląda. Jak mówiłem szału nie ma.