Wysłany: Pią Lis 23, 2007 18:44 Benq-siemens [EF81] Mam problem z tym fonem. Proszę o Pomoc
:zalamany: Mam telefon Benq-siemens EF81, i jak podłanczam do ładowarki to raz ładuje raz nie. Myślałem że to jest związane z softem, że ma jakieś błędy ale chyba raczej nie. Bo jak wgrałem nowego softa to oczywiście wszystko było dobrze ladowało za każdym razem jak podłączyłem. Problem zniknął. Ale od jakiegoś czasu znowu mam taki problem, że raz ładuje a raz nie, kabel pzy PC też nie zawsze chodzi. Jak ktoś by wiedział to niech napisze na tym forum, bo ja już nie mam siły na ten fon. :zalamany:
:zalamany: Właśnie ja już nie wiem czy to wtyczka czy może wina softu bo jak wgrałem nowy tak jak już wcześniej mówiłem to wszystko było normalnie ale do czasu. :zalamany:
[ Dodano: 2007-11-23, 19:12 ]
A tak wogóle to może to być wina softa, takie coś że nie ładuje zawsze????????????? :kwasny:
[ Dodano: 2007-11-23, 19:17 ]
Jest taka opcja że to jest wina softa w telefonie, bo ja się trochę nie znam?? :mysli:
Telefon: Nokia E50 Silver
Zaproszone osoby: 2
Sieć: HEYAH
Karta Pamięci: 128 MB Micro SD
Imię: Można się domyśleć :] Pomógł: 200 razy Wiek: 18 Posty: 2014 Piwa: 180/13 Skąd: Tuchola
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 20:47
radek90 napisał/a:
Bateria to chyba nie bo jak już ładuje to bateria sie naładuje.
Jeśli masz możliwość to sprawdź u kogoś w tel czy ładuje się.
Może też być wina ładowarki, może nie łączyć, więc przeczyść gniazdo.
Wymiana prawdopodobnie do 50 zł, ja zapłaciłem za wymianę w mojej motce 30 zeta, ale wiadomo, jest to bardziej popularny tel niż efka