Telefon: NOKIA 5200
SW Version: v 07.00
Sieć: 36i6
Karta Pamięci: 1 gb
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 15:52 5200 pomocy
mam problem z nokia 5200
mianowicie nie moge uruchomic zadnej aplikacji czy gry wgranej przez kabel usb komorka po prostu sie zawiesza a gdy wylaczam i chce wlaczyc telefon to on sie normalnie kilka razy bez powodu restartuje pokazuje sie tlo i wylaca sie i sie sam wlacza moze to jest wina softu ale wczesniej jak go kupilem to tak sie nie dzialo dopiero jak kupilem do niego karte 1gb i kabel to zaczol wariowac tele jest na gwarancji ale niechce mi sie go oddawac zna ktos jakis dobry soft i opisze jak go wgrac bede wdzieczny
pozdro
Jeżeli to telefon w MixPlusie to być może Plus zrobił tak,że nie można wgrywać żadnej aplikacji Java.Ja mam tak w Plusfonie ale ja wiem jak wgrywać na niego.
Telefon: NOKIA 5200
SW Version: v 07.00
Sieć: 36i6
Karta Pamięci: 1 gb
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 09:00
nie jest z mixplusa normalny telefon z komisu wczesniej wszytko oki chodzilo normalnie wygrywalem aplikajce bylo juz tam pare gier wgranych i chodzily normalnie nie restartowal sie dopiero pozniej jak dostalem kabel i wgralem pare aplikacji zaczol wariowac czy jest mozliwosc ze wpadl mi wirus ?? a jak tak to jag go usunoc ??
Telefon: 6288, 6600, 6230, v235, K700i
SW Version: Jakieś cyferki ale kogo to obchodzi :P
Sieć: Era, MK
Karta Pamięci: 1GB, 512MB, 512MB Pomógł: 171 razy Wiek: 18 Posty: 2192 Piwa: 60/3 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 13:26
o_0, nie będzie sie dało miałem ta nokie z podobnym problemem ale przez sms wyswitlala komunikat "pamięć wiadomości nie gotowa" aktualicacji nie dało się wgrać tylko cały soft box-em i telefon orzył
Telefon: siemens
SW Version: nie wiem
Sieć: plus
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 21:34
a moze nie uzywasz opcjui instaluj aplikacje w Nokia Pc suit tylko poprostu je kopiujesz... Ja akutet nie mam zadnego problemu a mam karte 1Gb w tym fonie