Telefon: Siemens ME75
Sieć: Era Fun Pomógł: 3 razy Posty: 14 Skąd: Bolęcin
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 19:38 ! Fora GSM - Temat zbiorczy !
Moje skromne forum GSM, serdecznie zapraszam ... znajdziecie tam wszelkiego rodzaju porady i mozecie zapytac o wszystko związane z telefonami komórkowymi ...
swietne forum wchodzic i nie narzekac ze narazie malo rzeczy bo sie forum zaczyan rozwijac !!
PS. kapi_331 nie krzycz ;D
a dlaczego ?? i tak nikt nie wchodzi wchodźcie ludziska !!! nie oglądać sie i nie nażekać !! wchodzić i pomagać !!!
[ Dodano: 2006-08-31, 14:41 ] http://mgsm.mojeforum.net/ - nowe super forum o tematyce gsm konkretnie motorola i siemens . wbijać koniecznie i pomagać w rozwoju forum !!!!!!! :papa:
www.mgsm.mojeforum.net - nowe forum o siemensach i motoroli . narazie nikłe ale potrzebni są userzy którzy będą regularnie pisać posty !!! bez takowych to nici z forum i starań adminów !!! więc liczę na was !!! ;(
kapi_331, przeciez na tym forum, ktore tu desperacko reklamujesz ponad połowa ikon, animacji, tapet itp. jest sciagnieta z tego forum. co za sens tworzenia nowego forum, ktore jest kopia innego. totalny bezsens i kolejne forum o siemensach wzorowane na forumx75. zenada
[ Dodano: 2006-09-08, 16:47 ]
i nie po to siedzialam i robilam i obrabialam tapetki, ktore zamiescialam TU na forum (m.in. tapetki z piekla rodem) tylkio po to bys je umieszczal na innym. przeciez to jest zwykle lamerstwo
i nie po to siedzialam i robilam i obrabialam tapetki, ktore zamiescialam TU na forum (m.in. tapetki z piekla rodem) tylkio po to bys je umieszczal na innym. przeciez to jest zwykle lamerstwo
kapi_331, zamieszczales w dziale tapety 132x176 "mroczne" i nie sciemniaj ze nie kradniesz
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 14:40
ja je brałem z www.telefoniak.fora.pl a nie z twoich tematów i sorki ale zamieszczasz nie ?? no to ludzie mogą sobie chyba pobrać a co dalej sie z nimi stanie to już jest wyłącznie ich interes jak sie chcesz znów kłócić to wejdź na GG i se coś wyjaśnimy bo to ty zawsze sie czepiasz wyłącznie do moich postów !!! i znów zaczęłaś robić OT wczoraj a dokładnie o 16:42 ;( daj se już spokój bo źle na tym wyjdziesz !!! :>
kapi_331, ty mi tu grozb nie posylaj, bo masz za malo lat zeby mi podskakiwac (dla przypomnienia ty masz dopiero 12 lat a ja 23). poza tym skoro nie umiesz stworzyc sam nic nowego tylko zrzynasz z kazdego forum po kolei to widocznie nie powinienes sie brac za cos o czym nie masz pojecia. to moj ostatni post skierowany w twoja strone bo z takim malolatem nie ma o czym rozmawiac. poza tym skoro nie umiesz przyjmowac slow krytyki to stworz swoj maly swiat i w nim zyj. i uwzaj bo chamstwem tez moge odp na twoje chamstwo.