Zapraszam na moje forum nie jest zbyt piękne jak to forum ale zawsze chciałem spróbować prowadzić swoje forum Prosze się rejestrować , pisać tematy, posty tylko sensowne
Telefon: SPV C500
Sieć: Era Pomógł: 5 razy Posty: 20 Piwa: 1/1 Skąd: Przemyśl
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 17:35
Witam!
Zapraszam serdecznie na forum poświęcone w każdym calu telefonii komórkowej. Nie jest może tak bardzo rozwinięte jak to lecz jest otwarte na wszelkie propozycje współpracy oraz nowych użytkowników! Znajdziecie tam fachowe porady, sporo darmowych multimediów, ciekawostki ze świata GSM, ciekawostki ze świata sportów i inne!!
Telefon: SE K550i
Sieć: POP
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 17:14
www.cgsm.info
Centrum GSM znajdziesz tam porady GSM, spory stuff ale i także pogadasz na luźniejsze tematy serdecznie zapraszam
Witam chciałbym wszystkich gorąco zaprosić na nowo powstałe forum o telefonie Sony Ericsson K550i
Na forum można dostać się poprzez bardzo przyjazną domenke www.k550i.pl
Na forum mamy własny unikalny styl i liczymy na wasze oceny i na waszą rejestrację
Karoltos
Telefon: D750
Sieć: PLAY
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 19:18
To ja chciałbym zaprosić na najlepsze polskie forum o Motoroli (i nie tylko) - motorole.pl
czosnek323
Telefon: k310i@w200i
Sieć: era
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 14:53
http://forak310i.xad.pl/ to forum o telefonach Sony Ericsson k310i,w200i,w300i,k550i,k750i,w800i,w610i,w810i (forum nie dawno ruszyło ale jak pomożecie to forum się szybko rozwinie) rangi do wzięcia